Kalendarium

30 - 31 maj

Fixardagar

Vill du hjälpa till på Liljero? Kom en eller flera dagar. Vi bjudet på mat och boende till de som hjälper till.

I skogen precis bakom huset har skogsägaren storgallrat. Det ligger massor av småträd, ris och andra skogsrester kvar och skräpar. Om vi rensar upp i skogen kommer det att bli jättefint. Men det är mycket - och vi behöver hjälp. Därför kommer fixardagarna ägnas åt skogsstädning + lite trädgårdsjobb + innomhusfix vid sämre väder.

Läs mer här!

27 - 28 juni

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, klipp håret, få healing eller bli spådd, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Läs mer här!

29 juni - 3 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

2 - 4 oktober

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

9 - 11 Oktober

Workshop - Wedding

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio.

Följ med Babes in Boyland (Nathalie Myrberg, stylist) och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero retreat. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegetarisk mat.

Läs mer här!

20 - 22 november

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.