Kalendarium

2 - 4 april

Shamanskt Retreat

Detta retreatet kommer vara fyllt av shamansk healing genom olika aktiviteter som främjar energimässig utrensning och påfyllning. I röda tältet kommer wombhealing få ta plats tillsammans med lärorika diskussioner kring kvinnohälsa och hur vi kommer i kontakt med vår urkraft. Workshops med erfarna kurshållare där du får öva på stresshantering och mental träning med kraftfulla verktyg.

Eldceremonier, shamanska trumresor, rapé ceremonier, röda tältet, skogsbad och Tinko workshops där vi avslutar varje aktivitet med tarot och orakelkortsbudskap för den som vill. Maten kommer vara plantbaserad och lagad med kärlek på plats. Sovplats för den som önskar övernattning eller dagsbiljetter för den som vill komma över dagen.

Retreatledare: @nataliaselek @pachamama.life @machi.se

Läs mer här!

9 - 11 april

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

15 - 18 april

Tyst Retreat 

Ta paus från din yttre värld och välkomna mer utrymme för dig själv!

Vi skapar en miljö där du får prova att uppleva tystnad i tre dagar. Att bara få vara med dig själv, bortom bruset av konversationer och anpassning efter andra. Att vara en längre tid i tystnad kan vara utmanande, men också alldeles alldeles underbart... Maria tillsammans med Liljeros underbara atmosfär ger dig stöd att uppleva den ro, kärlek och glädje du så väl förtjänar.

Arrangör: Maria Linghult

Läs mer här!

23 - 25 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

7 - 9 maj 2021

Retreat - Yoga

Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Arrangör: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Läs mer här!

11 - 13 juni

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva.

"Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow! / Feliz

Workshopledare: Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren

Mer info här!

7 - 11 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Följ oss på Instagram!