Kalendarium

Vi har gott om utrymme här i kapellet så att hålla avstånd är inget problem. Man kan även välja att sitta avskiljt både under måltider, lektioner och övningar. Det finns handsprit och vi kommer inte att kramas eller ha annan fysisk kontakt. Självklart stannar du hemma om du har symtom eller är sjuk. Majoriteten av Sveriges befolkning är friska och det hoppas jag att vi också förblir. Vi har inte haft några sjukdomsfall på Liljero hittills i år.


14 - 16 januari

Retreat - Yoga

Varmt välkommen till en helg fylld med tid för Dig!  Låt dig vaggas in i lugnet och få möjlighet att möta dig själv genom andetag, somatisk rörelse, stillsam restorative yoga och embodied yinyoga. Det blir även en miniworkshop om ayurveda och mat med efterföljande gemensam matlagning. Varm och inkluderande gemenskap samt god, näringsrik mat ger ytterligare djup och stöd i Ditt självutforskande från början till slut.

Retreatledare: Mari Flink och Katja Bryggare Lehto

Läs mer här!

21 - 23 januari

WORKSHOP Heja Mig

Om du vill upptäcka att du kan och är tillräckligt bra precis så som du är (dvs. höja självförtroendet och självkänslan)  - följ med på denna workshop.

Workshop Heja Mig handlar om att få reda på vad som blockerar dig och släppa taget, bygga motivationsmuskeln och våga drömma, ta nästa steg och börja flyga. Tina och Therése leder tillsammans denna helg som bygger på Theréses förläsning - Från dröm till verklighet. Olika övingar och processer används för att lösa upp blockeringarna som dyker upp längs vägen.

Workshopledare: Tina Lee Möller och Therése Neaimé

Läs mer här!

5 - 8 maj

Retreat - Yoga och foto

Välkommen till ett retreat där du får komma ut ur huvudet och in i kroppen. Jobba med självledarskap. Hitta tillbaka till kreativiteten och lusten. Yoga. Dansa. Vara i naturen. Varva ner. En stund för dig att bara få vara och landa i dig själv. Här kommer vi att skapa en varm gemenskap tillsammans, utvecklas, inspireras och peppas av varandra. Du är så välkommen vare sig du är nybörjare som tycker att yoga och foto är en kul grej eller proffs!
Psst! Bokar du innan 31 dec får du en riktigt bra Early bird-rabatt

Workshopledare: Mikaela Baggström, yogalärare och fotograf och Matilda Söderström, coach och fotograf

Läs mer här!

26 - 29 maj

Retreat - Dans & Yoga
Välkommen på ett retreat att landa och hitta ny kraft i. Dagarna kommer att bjuda på frigörande dans, yoga, västafrikansk dans, meditation, röstövningar, målning och mycket mer.

Vi som håller i retreatet – Mariama och Patricia – är utbildade inom yoga, dans och hälsa, och brinner för dansen och dess transformerande egenskaper.

Varmt välkommen du som aldrig dansat, du som alltid dansat, du som är trygg i dig själv, du som är osäker, glad eller ledsen. Just du!

Retreatledare: Mariama Camara & Patricia Johansson PontedeJesus

Läs mer här!

Juli 2022

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

30 december - 1 januari

Nyårsretreat

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2023 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller

Läs mer här!

Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Följ oss på Instagram!