Kalendarium


31 december - 1 januari

Nyårsretreat
Fira på Liljero. Reflektion, kreativitet, tanka lycka, nyttig mat, frihetstänk, livsfirande.

Läs mer här!

3 - 6  januari

Meditationsretreat - Ge rum att nära ditt inre

Ett retreat för dig som är van att meditera och som just nu känner en önskan att fördjupa din inre upplevelse och skapa mer utrymme för dig själv. Kanske står du i ett vägskäl i livet eller upplever att stress och krav som gör det svårt att vara i kontakt med dig själv och din visdom? Vi bjuder in till ett Rum i stillhet, återhämtning, reflektion och närvaro där du får möjlighet att vara, precis som den och där du är. På schemat står meditation, yin yoga, tystnad och övningar för egen reflektion. Vår intention är att dessa dagar ger återhämtning, ny kraft och klarhet i det som är viktigt för dig.

(Ledare: Maria Linghult)

Intresseanmälan

11 - 13  januari

Ascension meditation och yoga retreat

En retreat för dig som vill stärka kontakten med din inre visdom, tillit och kraft. Du som önskar ett verktyg för att behålla stabilitet och inre ro oavsett situation i vardagen. Helgen ger dig en komplett kurs i meditation och samtidigt en unik möjlighet att få återhämtning, vila och en berikande upplevelse. De blir lättsamt, ärligt och närande för sinne, kropp och själ i Liljeros underbara omgivning och miljö.

Läs mer här!

25 - 27 januari

Recharge your power & energy

Välkommen till en helg fylld med yoga, busigt, lekfull pippi power.

Föreläsning/samtal/workshop - "Kan du få in mer pippi i ditt liv?" Tänk att få måla en tavla, eller rent av börja på den där boken som du funderat på ...

Vi kommer att vara både inne och ute om vädret tilllåter och vad sägs om lite rolig träning? Vi kommer även att ha workshops i det gröna köket så att du får med dig lite inspiration hem!


5 - 7 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

14 - 16 juni

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

1 - 5 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en underbar massageform!

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.