Kalendarium


17 - 19 november

RETREAT - Kundalini healing

Välkommen till ett riktigt energigivande retreat där du får uppleva energi inom dig på olika sätt. Bl.a. Kundalini activation, Breathwork, Reiki-healing, EFT-tapping, kallbad med bastu och Cacaocermoni med blå lotus. Retreatet hålls på Liljero som ligger 1,5 tim nordväst om Stockholm i ett vackert gammalt kapell. Den fina och harmoniska energin i kapellet passar utmärkt ihop med det vi kommer att få uppleva, så det kommer att bli ett väldigt speciellt retreat.

Retreatledare: Camilla Liljeqvist, Anna Tonelli & Tina Lee Möller


24 - 25 november, + 26 som valfri extra dag

KURS - Självcoaching & Må-bra-metoder

Prova på och lär dig olika tekniker och må bra-metoder som hjälper dig att själv skifta inre tillstånd. Det är så oerhört värdefullt att veta vad man själv kan göra när man mår dåligt och är ur balans. Att förstå hur vi fungerar, hur du kan säppa gammalt bagage och reglera ditt nervsystem är några delar vi kommer att gå igenom.

Kursledare: Jack Lidback & Tina Lee Möller


30 december - 1 januari

NYÅRSRETREAT

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2024 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller


5 - 7  januari

RETREAT - Sacred Silent Retreat

Välkommen till en underbar helg i tystnad, där vi begränsar intrycken utifrån för att uppleva oss själva inifrån. Vi omfamnar nuet och det kravlösa varandet, och utforskar de magiska mellanrummen. Vad finns där att uppleva när bruset tystnar och du till fullo landar hem i dig?

Detta retreat bjuder in till att connecta med dig själv, grunda dig i din essens och fylla på dig djupt inifrån. Du får gåvan att släppa taget om görandet, och mjukt omfamna och uppleva det vackra och enkla varandet ♡

Retreatledare: Erica Nylander


8 - 10 mars

RETREAT - Ett frigörande retreat

Vad längtar du efter att släppa in i ditt liv och vad är du redo att släppa taget om? Hjärtligt välkommen till en frigörande helg där vi nyfiket utforskar hur vi kan höja vårt mentala, fysiska och själsliga välmående.

Med vägledning av Natalies kärlek för yoga och rörelse och Felizias hjärtliga, frigörande coaching blickar vi inåt och tillåter de känslor och den röst som finns inom oss att få ta plats. I gemenskap av likasinnade sätter du dig själv i fokus och utforskar hur du kan leva ett mer autentiskt liv med ditt hjärta som vägledning.

Retreatledare: Natalie Lundell och Felizia Uggla


19 - 21 april

WORKSHOP - Självkänsla

Självkänsla kan vi alla behöva mer av - i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet. Den hjälper oss att sätta sunda gränser, tycka om oss själva, våga mer och må bra på riktigt.

Det är i samspel med andra människor som vi fått den förminskande bilden av oss själva - och därför är det viktigt att jobba med självkänslan tillsammans med andra. Du kan inte läsa dig till detta genom en bok. Det behöver upplevas!
Workshopen i april 2023 fick av deltagarna toppbetyget 9,8 av max 10.

Workshop - Självkänsla ger dig en helg full av effektiva processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Workshopledare: Tina Lee Möller


21 - 23 juni

MIDSOMMAR på Liljero

För andra gången kommer vi att ha midsommar-retreat på Liljero.
Det kommer inte att vara ett renodlat retreat utan en mix med semester.

Social gemenskap, livsglädje och välmående står på schemat.


26 - 30 juni

KURS - Asiatisk YogaMassage steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se

Missa inte magiska tillfällen!

Skriv upp dig här för att få uppdaterade nyhetsbrev om vad som händer på Liljero Retreat.

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor och funderingar!

  Ditt namn *

  Din e-post *

  Ämne

  Ditt meddelande

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy och
  Terms of Service gäller.

  Följ oss på Instagram!

  Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu