Kalendarium

7 april

RETREAT - SENSUELL & FRI

Släpp skam och frystillstånd kring din feminina energi. Vill du komma mer i kontakt med din kropp, dina känslor , ditt hjärta … din sensualitet och sexualitet bortom stela begränsningar, trauman och det vi ser i media och online? Komma närmare dig själv genom att gå på upptäcktsfärd - I ditt inre. I din kropp, I dina känslor, I dina tankar, se över dina erfarenheter och historia, utforska din energi?

♡ Det handlar om att kunna njuta istället för att bli spänd, avstängd och hämmad.  ♡ Att kunna ta initiativ istället för att vara passiv.  ♡ Att våga bli sedd som en attraktiv kvinna. För att sen – när tiden är redo – kunna vara intim och släppa in den du väljer djupt in i ditt hjärta och din kropp.

Retreatledare: Tina Lee Möller


8 april

NEUROGRAFISK BILD-COACHING

Mycket mer än att bara rita. Upplev ett väldigt spännande coachingredskap som har en djup förankring inom psykologin och som används för att nå ditt mål.

Här handlar det om att lösa upp mentala mönster i hjärnan, hitta resurser som finns tillgängliga för dig och öppna upp för helt nya möjligheter bortom ditt begränsade synsätt. Vi jobbar med ditt undermedvetna via synen, symboler, algoritmer, intuition, reflektion och dina tolkningar.

Workshopledare: Tina Lee Möller


21 - 23 april

YOGARETREAT

Vi välkomnar Dig till en helg fylld av yoga, meditation, massage, frisk luft, viktiga samtal, skratt och vila när står våren står för dörren.
Kom och upplev yoga som ger Dig lugn, energi och återhämtning. Under helgens sju varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse och andning, medveten närvaro och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Tillsammans har vi många års erfarenhet av att guida människor till bättre hälsa och välmående. Retreaten vänder sig till både vana och ovana yogautövare i alla åldrar. Yogan vi utövar i tradition av Krishnamacharya är så individualiserad som möjligt även i grupp.

Retreatledare: Maria Långström och Anna Tangfelt


5 - 7 maj

ETT FRIGÖRANDE RETREAT

Vad längtar du efter att släppa in i ditt liv och vad är du redo att släppa taget om?

Hjärtligt välkommen till en frigörande helg där vi nyfiket utforskar hur vi kan höja vårt mentala, fysiska och själsliga välmående.

Med vägledning av Natalies kärlek för yoga och rörelse och Felizias hjärtliga, frigörande coaching blickar vi inåt och tillåter de känslor och den röst som finns inom oss att få ta plats. I gemenskap av likasinnade sätter du dig själv i fokus och utforskar hur du kan leva ett mer autentiskt liv med ditt hjärta som vägledning.

Retreatledare: Natalie Lundell & Felizia Uggla


26 - 28 maj

BREMA - Konsten att vara närvarande

Kom och dela en helg fylld av rörelse, beröring, livskraft, samtal om livet samt tid för att möta sig själv och andra - inga förkunskaper behövs!

I Breema bodywork arbetar vi med kroppen som ingång till helhet, enkelhet, närvaro. Breema är en jordnära metod som bygger på den egna upplevelsen och har sin grund i en universell livsfilosofi med nio principer för harmoni.

Under helgen blir det många tillfällen att lära känna principerna samt hitta verktyg för att börja använda dem i sitt dagliga liv. Du får även lära dig Breema bodywork sekvenser som kan sättas ihop till en hel behandling och även Själv-Breema/ egna rörelser.
För mer information se breema.nu


2 - 4 juni

RETREAT

Alberto Mateus and Caroline Seblad invites you to Liljero, for a retreat where you will be guided to reconnect with your innate ability to be the love and light you want to see in the world.

We will meditate, walk in nature, dance, share insights and through different practises find our way home.

This is an opportunity to bring a soft and tender revolution into your life. To let go of the restraints you think life holds. To open up for a life in peace, freedom, joy and love.


20 - 21 juni

FOTODAGAR - var med på bild

Vi kommer att ta bilder på Liljero till retreat, workshops och allmänna till sociala medier. Vill du vara med som statist/modell en eller två dagar?

Vi räknar med sociala och roliga dagar tillsammans.

23 - 25 juni

MIDSOMMAR på Liljero

För första gången kommer vi att ha midsommar-retreat på Liljero.
Det kommer inte att vara ett renodlat retreat utan en mix med semester.

Social gemenskap, livsglädje och välmående står på schemat.


28 juni - 2 juli

ASIATISK YOGAMASSAGE- steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se


6 - 9  juli

RETREAT - Mer än ett Retreat

Kombinera retreat med semester på dessa sköna dagar som innehåller Mediyoga, Mindfulness, Gongbad, EFT-tapping (Emotional Freedom Techinques) och badutflykter med picknick. Vi spenderar 4 underbara sommardagar tillsammans på Liljero Retreat.

Retreatledare. Sara Emilionie & Tina Lee Möller


15 - 17 september

RITUAL - En kurs i djupt energiarbete

Se det som att du är i ceremoni och rituellt rum från öppningsritualen på fredagen till avslutningsritualen på söndagen. I detta rum kommer vi att intensivt arbeta med energi. Fokus kommer först ligga på den egna energikroppen - hur vi skapar, förändrar och manifesterar energin i och runt oss själva.

Helgen är främst praktiskt lagd och vi kommer arbeta intensivt med olika praktiker och övningar. Vi kommer öven bjuda in örter och växter från den svenska trädgården för att assistera och amplifiera oss i arbetet. Trumman kommer också vara viktig. In the end, it’s all about energy.

Kursledare: Elisabet Kedziora med assistans av Anna Myrén, Naomi Runa och Ellen Högkund


13 - 15 oktober

WORKSHOP - SJÄLVKÄNSLA

Självkänsla kan vi alla behöva mer av - i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet. Den hjälper oss att sätta sunda gränser, tycka om oss själva, våga mer och må bra på riktigt.

Det är i samspel med andra människor som vi fått den förminskande bilden av oss själva - och därför är det viktigt att jobba med självkänslan tillsammans med andra. Du kan inte läsa dig till detta genom en bok. Det behöver upplevas!

Workshop - Självkänsla ger dig en helg full av effektiva processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Workshopledare: Tina Lee Möller


30 december - 1 januari

NYÅRSRETREAT

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2024 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller

Missa inte magiska tillfällen!

Skriv upp dig här för att få uppdaterade nyhetsbrev om vad som händer på Liljero Retreat.

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor och funderingar!

  Ditt namn *

  Din e-post *

  Ämne

  Ditt meddelande

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy och
  Terms of Service gäller.

  Följ oss på Instagram!

  Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu