Kalendarium

27 - 28 juni

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, klipp håret, få healing eller bli spådd, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Arrangör: Tina Lee Center

Läs mer här!

29 juni - 3 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

6 - 10 juli

Volontärvecka - för dig som Ascenderar/mediterar eller vill lära dig

Denna vecka är för dig som är lite händig och gillar att fixa med hus och trädgård, umgås och laga mat tillsammans, och som längtar efter att fördjupa din Ascension praxis och hänga med likasinnade. Om du inte kan Ascension meditation så kan du gå kursen under denna vecka (1,5 tim om dagen).

Vi fixar i hus och trädgård, Ascenderar, håller möten med delningar, umgås och gör annat kul såsom, badutflykt, biokväll, promenader/löp, yoga, kanske sång mm.

Skönt häng i nuet helt enkelt!

Läs mer här!

20 - 26 juli

Fixardagar / Semester-kombo

Kom ut till oss på Liljero om du längtar ut till landet i sommar, är händig och gillar att fixa med hus och trädgård, umgås och laga mat tillsammans. Var med hela veckan eller kom minimum i 3 dagar.

Vi börjar med skön morgonuppvärmning, jobbar på dagarna och är semesterlediga på eftermiddagarna och kvällarna. Det finns fina sandstränder i närheten, härliga utflyktsmål, grill och utomhusspel så vi kommer att ha riktigt kul tillsammans.

Läs mer här!

14 - 16 augusti

Retreat - Vägen hem

På "Vägen hem" möts vi, en liten grupp kvinnor, för att öppna dörren inåt, till den plats där själen bor. Den plats där livet återfår sitt livspirr och sin magi. Det blir en resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systrarskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.

Arrangör: Bea Dominic

Läs mer här!

4 - 6 september

Retreat - Yoga

Efter en annorlunda vår fyller vi på med en helg av umgänge och yoga.
Vi skapar också tid för tanke och reflektion. Helgen passar i första
hand dig som har erfarenhet av mysorepraktik, då jag inte kommer att ha
några ledda morgonklasser.

Arrangör: Yoga By

Läs mer här!

18 - 20 september

Yoga & Meditation - retreat

Welcome to this expansive weekend retreat where you will learn the Ishayas Ascension meditation. A simple and powerful teaching that reconnects you to your natural state of inner peace and contentment.

It will be a weekend of true inspiration, relaxation and deep healing. We have the honor to be guested by Garuda, an amazingly wise and authentic teacher. Simply being in his presence will transmit the peace and love he radiates.

Arrangör: Maria Linghult

Läs mer här!

25 - 27 september

Yoga & Klang – Inre rymd

Det finns så många sätt att slappna av på. Vad vi önskar för den här helgen är att du ska få få utrymme på en avskild och rofylld plats och komma i djup kontakt med din inre värld.⁣

Gongen har en förmåga att öppna dörren till din inre värld och i djupavslappning kommer du bortom masker, roller, krav och förväntningar. När du hittar en ro att bara vara och hittar vila börjar det ofta spira av liv och kreativitet inombords, din inre källa kan börja bubbla igen.⁣

Yoga och klang kompletterar varandra så fint. Genom yogans övningar kan du också se dina livsmönster och skapa en intention för hösten eller till och med för livet. Du kan fördjupa kontakten med dig själv och vad som är viktigt för dig. Det är stora önskningar vi har, men det är den rymd vi vill utforska med dig på en plats där det är högt i tak och där skönheten får sinnet att komma till ro.⁣

Arrangör: Uppsala Yogaskola

Läs mer här!

2 - 4 oktober

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

9 - 11 Oktober

Workshop - Wedding

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio.

Följ med Babes in Boyland (Nathalie Myrberg, stylist) och bröllopsfotograf Linda Eliasson till Liljero retreat. Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegetarisk mat.

Arrangör: Linda Eliasson och Babes in Boyland

Läs mer här!

20 - 22 november

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

7 - 9 maj 2021

Retreat - Yoga

Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Arrangör: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Mer info kommer snart