Kalendarium

30 september - 2 oktober

Yoga & Gong retreat: Förlåtelse

Vi välkomnar  dig till en retreat med yoga & klang på temat Förlåtelse.

Vår intention är att ge dig en helg på en trygg och vacker plats i en tillåtande och omslutande gemenskap. Vi vill att du ska få komma ner i varv med yoga, djupavslappning, gong och klang och meditation. Under helgen följer vi meditation för kärleksfull vänlighet (metta bhavana). När vi ger kärleksfull vänlighet till oss själva och de vi har svårt för, upptäcker vi ofta saker vi behöver förlåta. Förlåtelse ger frihet från sådant som skett, befrielse från negativa tankar och känslor. Förlåtelse renar och ger en möjlighet att starta på nytt.

Lärare: Susanna Godeé och Erika Klangare

Läs mer här!

7- 9 oktober

Retreat - Smink & Soul

Behöver du uppgradera dina sminkkunskaper och ha kul samtidigt?
Stråla som ditt vackraste jag med ekologiskt smink, där du får funktion - och åldersanpassad vägledning. Det blir dagar med inre och yttre skönhet. Catherine har arbetat som makeupartist på Sveriges ledande modellagentur Mikas och skrivit boken Naturlig skönhet.

Hudvård: Lär känna din hud, rengöringsrutin, hudvård och skydd.
Smink: 12 steg med en ansiktsmall, hur du applicerar din personliga makeup.
Naturlig dag makeup - Business makeup - Festsmink.
Inre skönhet: Ansiktsyoga, avslappningsövningar, självkänsla.

Lärare: Catherine Dichy - Organic beauty rebel - www.cadichy.com och Tina Lee Möller - www.tinaleecenter.se

Läs mer här!

13 - 16 oktober

Retreat - Co-Creative

Under höstens sprakande färger i Liljeros fantastiskt vackra och högvibrerande lokaler kommer vi till självkostnadspris hålla det här retreatet. Tillsammans med er! 

Är du yogalärare, coach, spaceholder, älskar allt måla, dansa och vill bidra med en klass eller workshop? Eller vill du bara hjälpa till att handla inför, laga maten eller bidra på annat valfritt sätt? Det kommer finnas ett antal olika block där du kan skriva upp dig på under helgen för att hålla klasser och workshops. Redan nu vet vi att retreatet kommer innehålla yoga, fotoworkshop, dans och eyegazing-workshop.

Retreatledare: Mikaela Baggström och Matilda Söderström

Läs mer här!

21 - 23 oktober

Retreat - Sinnesro

Välkommen på helgretreatet Sinnesro där intentionen är att fördjupa kontakten med din inre ro och kraft. 

Vi guidar dig att gå på upptäcktsfärd inåt. Med hjälp av mindfulnessövningar, breathwork och fördjupande reflektion möjliggörs ökat energiflöde, ökad närvaro och djupare förankring i dig själv. På ett utforskande, nyfiket och omtänksamt vis håller vi space för dig och ditt växande.

Retreatledare: Helena Eriksson Grönbek och Lotta Strand

Läs mer här!

4 - 6 november

Retreat - Återhämta hela dig (med Sound Healing Journey)

Ett lugnt retreat som är unikt utformat för att ge dig skön och effektiv återhämtning, läkande energier, Sound Healing och livsglädje. Du kommer dessutom att få lära dig olika effektiva stressreducerande tekniker som hjälper dig att förebygga stress, balansera ditt nervsystem och ge dig snabb återhämtning.

Under en Sound Healing Journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Du har även möjlighet att boka en privat coachingsession med terapeuten Jack eller Asiatisk YogaMassage med Tina.

Retreatledare: Jack Lidback och Tina Lee Möller

Läs mer här!

10 - 11 december

Julpyssel

En helg där vi umgås, julmyser,  skapar julkreationer och bakar julmums. Barn mellan från 5 år och uppåt får följa med. Vi sover över (ej ett måste) på Liljero Retreat och kan i lugn och ro landa i pysslandet och låta det få ta sin tid.

Läs mer här!

30 december - 1 januari

Nyårsretreat

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2023 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller

Läs mer här!

20 - 23  januari

Kurs i personligt ledarskap

Lär dig skapa en stabil plattform inom dig själv där du kan möta livets upp och nedgångar med ökad närvaro, klarhet och tillit. En 4 månader resa som startar på Liljero, där du får lära dig att meditera, vila i närvaro och skifta relationen till det som pågår i sinnet.  Du får saktar ner, praktisera, reflektera, lyssna till stunden samt lära dig hållbara förhållningssätt som expanderar, öppnar och integrerar.
En resa till dig själv, så att du kan vara ditt bästa du, där livet behöver dig.

Arrangör: Maria Linghult

Mer info kommer snart

Sommaren -23

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Följ oss på Instagram!