Kalendarium

Vi har gott om utrymme här i kapellet så att hålla avstånd är inget problem. Man kan även välja att sitta avskiljt både under måltider, lektioner och övningar. Det finns handsprit och vi kommer inte att kramas eller ha annan fysisk kontakt. Självklart stannar du hemma om du har symtom eller är sjuk. Majoriteten av Sveriges befolkning är friska och det hoppas jag att vi också förblir. Vi har inte haft några sjukdomsfall på Liljero hittills i år.


22 - 24 oktober

RETREAT - Yoga & Gong

Vissa platser har en förmåga att väcka förundran och ro inombords. ⁣⁣⁣Liljero Retreat är en sån plats, bara 45 min utanför Uppsala i Tärnsjö.⁣⁣⁣

⁣⁣Här planerar Susanna och Erika en retreat med yoga & klang som vi kallar Trygghet – Fullkomlig kärlek fördriver all rädsla.⁣⁣

Under helgen kommer vi att fördjupa oss kring temat trygghet och följa meditationen metta bhavana (kärleksfull vänlighet). ⁣Gongen kan hjälpa dig både att möta och förlösa dina rädslor.⁣

Vad ingår? Vällagad vegansk ekologisk mat, logi och ca 6 klasser med yoga, dans, klang och gong, föreläsning och reflektion, varm gemenskap och musik.⁣ Du får med dig en kreativ påminnelse från helgen. 

Arrangör: Uppsala Yogaskola

Läs mer här!

29 - 31 oktober

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

26 - 28 november

WORKSHOP Heja Mig

Om du vill upptäcka att du kan och är tillräckligt bra precis så som du är (dvs. höja självförtroendet och självkänslan)  - följ med på denna workshop.

Workshop Heja Mig handlar om att få reda på vad som blockerar dig och släppa taget, bygga motivationsmuskeln och våga drömma, ta nästa steg och börja flyga. Tina och Therése leder tillsammans denna helg som bygger på Theréses förläsning - Från dröm till verklighet. Olika övingar och processer används för att lösa upp blockeringarna som dyker upp längs vägen.

Workshopledare: Tina Lee Möller och Therése Neaimé

Läs mer här!

10 - 12 december

Retreat - Vägen hem

På "Vägen hem" möts vi, en liten grupp kvinnor, för att öppna dörren inåt, till den plats där själen bor. Den plats där livet återfår sitt livspirr och sin magi. Det blir en resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systrarskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.

Arrangör: Bea Dominic Karinsdotter

Läs mer här!

31 december - 1 januari

Nyårsretreat
Avsluta året och välkomna 2022 på Liljero. Reflektion, kreativitet, tanka lycka, nyttig mat, frihetstänk, livsfirande.

Läs mer här!

Våren 2022

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Med hjälp av olika kraftfulla övningar och processer samt perspektivförändrande föreläsningar gör vi tillsammans denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

Juli 2022

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Följ oss på Instagram!