Kalendarium


21 - 23 juni

MIDSOMMAR på Liljero

Midsommar på Liljero blir en skön blandning av retreat, workshop och semester. Social gemenskap, livsglädje och välmående står på schemat.

Vi startar med att åka till traktens bygdegård och det lokala midsommarfirandet och har knytkalaspicknick. På lördagen vaknar vi lungt med morgonrörelser och meditation. Vi bygger upp dagen med övningar för att släppa negativa blockeringar och lockar fram livsglädje (med bl.a. reflektionsövningar och EFT-tapping). På söndagen leker vi med kreativitet där du får prova Neurografisk Bild-Coaching eller skapa drömkollage - eller bara vara ledig. Det blir även sandstrandsbad, matlagning, egentid, dans och kul! 

Det finns utrymme för samskapande så säg till om det är några aktiviteter/övningar som du vill leda.


26 - 30 juni

KURS - Asiatisk YogaMassage steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se


27 - 29 september

YOGARETREAT

Vi välkomnar Dig till en helg fylld av yoga, meditation, massage, frisk luft och vila. Kom och upplev yoga som ger Dig lugn, energi och återhämtning. 

Under helgens sju varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse, andning och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!Retreaten vänder sig till både vana och ovana yogautövare i alla åldrar. Vi varvar yoga med vila, promenad, massage, tystnad, viktiga samtal och skratt.

Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Retreatledare: Maria Långström och Anna Tangfelt


3 - 6 oktober

YOGA & GONG RETREAT - Meningsfullt

Susanna och Erika låter dig få landa in i en helg på Liljero, en retreat med temat Meningsfullt. Du får vila in i livets lilla och stora mening.

Vår intention är att ge dig en helg på en trygg och vacker plats i en tillåtande och omslutande gemenskap. Vi vill att du ska få komma ner i varv med rörelser, djupavslappning, gong och klang och meditation.

Yoga, gong & klang kompletterar varandra så fint. Gongen har en förmåga att öppna dörren till din inre värld och i djupavslappningen kan rädslor förlösas och sår få läkning. Vi rör oss genom yogans rörelser för att släppa på blockeringar och låta livskraften flöda. Och både yoga & gong kan få livet att spira och flöda. Vi har samtal och reflektioner och kreativa uppgifter. Du får tid att både vara själv och tillsammans med andra.

Retreatledare: Susanna Godeé och Erika Klangare


25 - 27 oktober

RETREAT - Återhämta dig på vackra Liljero

Vi vill välkomna dig till en återhämtande helg på vackra Liljero. Till ett retreat där du kan tillåta dig själv att följa naturens rytm och bjuda in vintervilan. Ett retreat där du kan lyssna inåt. Ett retreat för dig som vill hitta hem till dig själv.

Tempot under helgen är lugnt och stillsamt med utrymme för egen reflektion och vila. Tillsammans i grupp kommer vi diskutera och reflektera, väcka kontakten med vår intuition och kreativitet och vi kommer att ge vila till kropp, själ och sinne i meditationer, lugn yoga och genom ljud och musik. Vi som leder retreatet är specialiserade inom återhämtning och stress/stresshantering.

Retreatledare: Linda Williamsson, Susanne Apelgren & Sofia Ingemarson-Nuredini

Missa inte magiska tillfällen!

Skriv upp dig här för att få uppdaterade nyhetsbrev om vad som händer på Liljero Retreat.

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor och funderingar!

  Ditt namn *

  Din e-post *

  Ämne

  Ditt meddelande

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy och
  Terms of Service gäller.

  Följ oss på Instagram!

  Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu