Kalendarium

10 - 11 december

MINI-RETREAT (med Sound Healing Journey)

Ett retreat som är unikt utformat för att ge dig skön och effektiv återhämtning, läkande energier, Sound Healing och egentid.

Under en Sound Healing Journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Du har även möjlighet att boka en privat coachingsession med terapeuten Jack eller Asiatisk YogaMassage med Tina.

Retreatledare: Jack Lidback och Tina Lee Möller


30 december - 1 januari

NYÅRSRETREAT

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2023 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller


13 - 15  januari

WORKSHOP - SJÄLVKÄNSLA

Självkänsla kan vi alla behöva mer av - i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet. Den hjälper oss att sätta sunda gränser, tycka om oss själva, våga mer och må bra på riktigt.

Det är i samspel med andra människor som vi fått den förminskande bilden av oss själva - och därför är det viktigt att jobba med självkänslan tillsammans med andra. Du kan inte läsa dig till detta genom en bok. Det behöver upplevas!

Workshop - Självkänsla ger dig en helg full av effektiva processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Arrangör: Tina Lee Möller och Jack Lidback
Mer info kommer snart! Skriv upp dig på intresselistan så får du uppdaterad information.


20 - 22 januari

KURS I PERSONLIGT LEDARSKAP

Lär dig skapa en stabil plattform inom dig själv där du kan möta livets upp och nedgångar med ökad närvaro, klarhet och tillit. En 4 månader resa som startar på Liljero, där du får lära dig att meditera, vila i närvaro och skifta relationen till det som pågår i sinnet. Du får saktar ner, praktisera, reflektera, lyssna till stunden samt lära dig hållbara förhållningssätt som expanderar, öppnar och integrerar.
En resa till dig själv, så att du kan vara ditt bästa du, där livet behöver dig.

Arrangör: Maria Linghult


27 - 29 januari

ETT FRIGÖRANDE RETREAT

Vad längtar du efter att släppa in i ditt liv och vad är du redo att släppa taget om?

Hjärtligt välkommen till en frigörande helg där vi nyfiket utforskar hur vi kan höja vårt mentala och fysiska välmående.Med vägledning av Natalies kärlek för yoga och rörelse och Felizias hjärtliga, frigörande coaching blickar vi inåt och tillåter de känslor och den röst som finns inom oss att få ta plats. I gemenskap av likasinnade sätter du dig själv i fokus och utforskar hur du kan höja ditt välmående och leva ett mer autentiskt liv med ditt hjärta som vägledning.

Arrangör: Natalie Lundell och Felicia Uggla


Sommaren - 23

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se

Missa inte magiska tillfällen!

Skriv upp dig här för att få uppdaterade nyhetsbrev om vad som händer på Liljero Retreat.

Kontakta oss

Hör av dig om du har frågor och funderingar!

  Ditt namn *
  Din e-post *
  Ämne
  Ditt meddelande

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA and the Google
  Privacy Policy och
  Terms of Service gäller.

  Följ oss på Instagram!

  Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu