Kalendarium

2 dagar i påsk

Kurs - EFT Mastery

Lär dig en effektiv teknik där västerländsk psykologi kombineras med österländsk akupressur för att komma åt känslomässiga obalanser. Denna oerhört användbara teknik hjälper dig att snabbt sänka stressnivån, lugna ditt sinne och lösa upp gamla trauman.

Läs mer här!

17 - 19 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

30 april - 3 maj

Celebrate Valborg with Ascension meditation and Yoga

Meet Jaya Ishayas - a truly inspiring global Mastery teacher of Ascension. She will guide you during this extended weekend retreat, to further connect to yourself and to recognize the beautiful divinity that you are. Be prepared to dive further into the calm, happy and complete experience that Ascension brings!

Läs mer här!

8 - 10 maj

Retreat - Yoga

”Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Lärare: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Läs mer här!

22 - 24 maj

Retreat - Vägen hem

I gränslandet mellan vår och sommar, möts vi en grupp av kvinnor för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett trygt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett själsligt spa och själens efterlängtade resa hem.

Läs mer här!

27 - 28 juni

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Vilka behandlingsformer som går att boka fastställs i början av hösten. Skriv upp dig på intresselistan för uppdaterad information och förtur till bokningen.

Läs mer här!

29 juni - 3 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.