Kalendarium


25 - 27 januari

Recharge your power & energy

Välkommen till en helg fylld med yoga, busigt, lekfull pippi power.

Föreläsning/samtal/workshop - "Kan du få in mer pippi i ditt liv?" Tänk att få måla en tavla, eller rent av börja på den där boken som du funderat på ...

Vi kommer att vara både inne och ute om vädret tilllåter och vad sägs om lite rolig träning? Vi kommer även att ha workshops i det gröna köket så att du får med dig lite inspiration hem!


5 - 7 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

10 maj - 12 maj

Workshop för fotografer - Bröllopstema

Workshopen riktar sig både till dig som redan arbetar med bröllop och vill ta fotograferandet till nästa nivå liksom till dig som är nyfiken på genren och vill påbörja uppbyggnaden av en innehållsrik och vacker portfolio. Temat för workshopen är En midsommarnattsdröm med en romantisk, bohemisk och mystisk touch.

Du som deltagare bjuds in en visuell värld skapad av Nathalie från Babes in Boyland. Passen kommer i huvudsak att ledas av Linda, som med sju års erfarenhet av arbetet som bröllopsfotograf, öppenhjärtigt delar med sig av sina personliga lärdomar, kunskaper och tankar.

Under tre dagar kommer vi få ta del av den fantastiska atmosfären, arbeta i kreativa workshops, inspireras av varandras sällskap, yoga och njuta av god och vällagad vegansk mat.

Läs mer här!

30 maj - 2 juni

Retreat - Yoga och mindfulnessmeditation

Under fyra dagar i stillhet får du möjlighet att undersöka ditt eget förhållningssätt till det viktiga nuet och se vad du finner när du är befriad från vardagens brus. Sara Emilionie, MediYogaterapeut och mindfulnessinstruktör guidar dig genom en serie mjuka yogapass, mindfulnessmeditationer och samtal kring retreat-temat ” Följ din inre kompass”.

Läs mer om retreaten och metoden MIMY Mindfulness & Medicinsk Yoga som Sara utbildat instruktörer i sedan 2012:

Läs mer här!

14 - 16 juni

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

1 - 5 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en underbar massageform!

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.