Kalendarium
3 - 4 november

Stort EFT event

EFT står för Emotional Freedom Techniques. I denna workshop kommer du att få träffa olika EFT-lärare som guidar dig från mörker till ljus med denna effektiva teknik. Vi tittar på olika delar som känns jobbiga i ditt liv och använder oss av EFT för att skifta det som sitter fast och blockerar. Vi avslutar med att använda tekniken för att optimera möjligeheten för dig att få den framtid som du  längtar efter. Det kommer att bli en transformerande helg.

Läs mer här!

16 - 18 november

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

26 - 30 november

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en underbar massageform!

http://asiatiskyogamassage.se/

Läs mer här!

16 december

Öppet hus

Kom och besök det vackra kapellet som erbjuder kurser/retreats/workshops m.m.
Vi kommer under dagen att göra olika typer av julgodis och komma i skön stämning inför jul. Välkommen från kl. 14.00.

Om du vill stanna kvar längre på kvällen kan du boka middag för 120:-.

Anmäl dig här!

31 december - 1 januari

Nyårsretreat
Fira på Liljero. Reflektion, kreativitet, tanka lycka, nyttig mat, frihetstänk, livsfirande.

Skriv upp dig här för mer info!

3 - 6  januari

Meditationsretreat - Ge rum att nära ditt inre

Ett retreat för dig som är van att meditera och som just nu känner en önskan att fördjupa din inre upplevelse och skapa mer utrymme för dig själv. Kanske står du i ett vägskäl i livet eller upplever att stress och krav som gör det svårt att vara i kontakt med dig själv och din visdom? Vi bjuder in till ett Rum i stillhet, återhämtning, reflektion och närvaro där du får möjlighet att vara, precis som den och där du är. På schemat står meditation, yin yoga, tystnad och övningar för egen reflektion. Vår intention är att dessa dagar ger återhämtning, ny kraft och klarhet i det som är viktigt för dig.

(Ledare: Maria Linghult)

Mer info kommer snart!

11 - 13  januari

Leva och leda med inre stabilitet

Vi lever i en värld som går allt snabbare. Ständigt uppkopplade. Ständigt i aktivitet. Det höga tempot och kraven gör det alltmer utmanande att vara här och nu, och att bemöta och leda sig själv och andra med hjärta.

Den här workshopen är för dig som vill komma tillbaka till lugnet och stabiliteten inom dig. Kunna möta människor där de är med hela dig, och stå kvar i vad som är viktigt och äkta.

Mer info kommer snart!

25 - 27 januari

Recharge your power & energy

Välkommen till en helg fylld med yoga, busigt, lekfull pippi power.

Föreläsning/samtal/workshop - "Kan du få in mer pippi i ditt liv?" Tänk att få måla en tavla, eller rent av börja på den där boken som du funderat på ...

Vi kommer att vara både inne och ute om vädret tilllåter och vad sägs om lite rolig träning? Vi kommer även att ha workshops i det gröna köket så att du får med dig lite inspiration hem!


5 - 7 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.