Kalendarium

Vi har gott om utrymme här i kapellet så att hålla avstånd är inget problem. Man kan även välja att sitta avskiljt både under måltider, lektioner och övningar. Det finns handsprit och vi kommer inte att kramas eller ha annan fysisk kontakt. Självklart stannar du hemma om du har symtom eller är sjuk. Majoriteten av Sveriges befolkning är friska och det hoppas jag att vi också förblir. Vi har inte haft några sjukdomsfall på Liljero hittills i år.


30 juli - 1 augusti

Burlesque weekend

Äntligen kommer Burlesque Inspiration som en intensive - tre dagar av dans, personlig utveckling och spännande övningar i en mycket vacker miljö.

Kursen passar dig som:

  • Aldrig dansat tidigare och vill lära dig dans.
  • Som redan dansar någon annan dans, tex pardans, och vill få mod och verktyg att uttrycka dig mer i den dans du utför.
  • Som vill få bättre självkänsla och ett mer positivt förhållande till din egen kropp.

Kurseldare: Johanna Lindborg

Läs mer här!

3 - 5 september

Retreat - Yoga för återhämtning

Upplev den klassiska yogan som ger Dig lugn, energi och återhämtning. Under helgens 7 varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse och andning, chanting, läkande ljud och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!

Vi varvar yoga med vila, promenad, massage, tystnad, viktiga samtal och skratt. Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Kursledare: Anna Tangfelt och Lotte Wemmenborn  


24 - 26 september

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Med hjälp av olika kraftfulla övningar och processer samt perspektivförändrande föreläsningar gör vi tillsammans denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

29 - 31 oktober

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

Juli 2022

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Följ oss på Instagram!