Kalendarium

19 - 20 oktober

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Vilka behandlingsformer som går att boka fastställs i början av hösten. Skriv upp dig på intresselistan för uppdaterad information och förtur till bokningen.

Läs mer här!

25 - 27 oktober

Retreat - Landa i Dig

"Hur skulle det vara om du kunde släppa dina tankar för ett tag…? Är det ens möjligt?

Genom djupandning, mjuk yoga, dans, omfamnande natur, egentid, tystnad, skrift, meditation och äkta samtal får du komma hem till dig igen... Du får lära dig tekniker för att möta och hålla dig själv när det gungar på insidan. Du får öva dig på att släppa kontrollen och uppleva vad sann styrka egentligen är.

Du delar helgen i vackra Liljero med andra likasinnade systrar som har samma längtan; att bli sann, lycklig och levande som kvinna - inifrån och ut! Vi skapar en härligt firande energi mot slutet och du återvänder med nytt lugn, klarhet och  fokus på det som är viktigast för dig det resterande året!"

Retreatledare: Jeanette Carleson

Läs mer här!

7 - 10 november

Retreat i Vila och Vänlighet med Marie Androw

En stilla långhelg i vila och vänlighet att utforska medveten närvaro, meditation, medkänsla och reflektion i en besjälad miljö.

Vi vilar, andas, mediterar och yogar, och utforskar vila och vänlighet utifrån mindfula och medkännande förhållningssätt. Vi lär oss hur vi kan träna och stärka hjärnan och nervsystemets förmåga att vila och agera med vänlighet. Vi reflekterar både själva och tillsammans, samt delar med varandra, för att finna svaren på hur vi kan aktivera vilsamma vanor och vara vänliga och ett stöd för oss själva i vardagen.

Marie Androv är mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield och Tara Brach, MediYogaterapeut och Ayurvedisk livsstilscoach.

Läs mer här!

15 - 17 november

Reclaim your WILD - Embodied Women's Weekend Retreat

THIS IS A WEEKEND TO: Reclaim your W I L D & dive deep into it. - Tune into the path of remembering your full, whole self...and start the journey of releasing what is not in alignment with it. - Gather in the way women has been gathering since the beginning of time. - Call in & connect to your support team, to those who will change the world by your side. - Share your essence & your embodied story.

THE PRACTICES:
Breath work + Mantra + Meditation / to start the day
Embodied Yin™ + Authentic Flow + Liberating Dance / to connect to the embodied self
Ceremonial Alchemy + Shamanic Wisdom + Divination + Elemental Rituals + Healing Arts / to be with our wild essence
Singing + Sacred Silence + Soul Food + Essential Oil Magick by Bare Origin/ to nourish all senses

Retreatledare: Helen Light & Inga Smirnova

Läs mer här!

22 - 24 november

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

27 november - 1 december

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

13 - 15 december

Retreat - Vägen hem

Under ljusets högtid, Lucia, möts vi en grupp av kvinnor för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett trygt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett själsligt spa och själens efterlängtade resa hem.

Retreatledare: Bea Dominic

 

Läs mer här!

17 - 19 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.