Kalendarium

7 - 8 augusti

Fixardagar - Målning av fönster

Vill du hjälpa till på Liljero? Kom en eller båda dagar för fönsterfix. Vi håller på att renovera fönstrena på baksidan och de ska målas med linoljefärg. Vi bjudet på mat och boende till de som hjälper till.

Under någon av dessa dagar kommer även Myriam Cornette från Belgien att hålla en 2,5 tim lång workshop med övningar som bl.a. balanserar ditt kvinnliga hormonsystem. Läs mer om detta längre ner på sidan.

Kontakta Tina för frågor: 070-2010109

Anmäl dig här!

7 augusti (och ev 5 augusti)

Workshop - Tao of the woman

Välkommen till denna 2,5 tim långa workshop där du lär dig uråldriga taoistiska övningar som bl.a. hjälper dig att reglera dina kvinnliga hormoner.

Läs mer här!

30 augusti - 1 september

Explore the magic of the Upanishad and Sanskrit language

Welcome to this magic course with Garuda Ishaya, focuses on the exploration and discovery of this fascinating Upanishad and Sanskrit language, and through experience will bring this scripture alive for you. ‘Upanishad’ is based on the Sanskrit mantra ‘shad’ meaning to remove. We are removing our beliefs and limitations to reveal our Eternal Nature.

Garuda has inspired many people around the world with his wisdom, knowledge and amazing presence. Don’t miss out his first visit to Sweden.

Läs mer här!

20 - 22 september

Stor EFT-workshop

Succe i repris. Denna gång på temat: ”Våga ta plats - få nycklar till framgång och livsglädje”.

När du inte längre förminskar dig och styrs av dina rädslor så öppnas dörrena till mer av dig själv, framgång och livsglädje. Med konkreta metoder guidar vi dig ur din rädslofälla och in i självförtroendet att synas, höras och ta plats.

(EFT (Emotional Freedom Techniques) är en effektiv metod där man knackar på specifika akupunkturpunkter för att komma åt känslomässiga obalanser som styr ditt liv negativt.)

Arrangörer: Tina Lee Möller, Iréne Ödmark-Hall och Sara Bern i samverkan med EFT Förbundet.

Läs mer här!

27-29 september

Lär dig Ascension meditation

En retreat för dig som vill stärka kontakten med din inre visdom, tillit och kraft. Du som önskar ett verktyg för att behålla stabilitet och inre ro oavsett situation i vardagen.

Helgen ger dig en komplett kurs i meditation och samtidigt en unik möjlighet att få återhämtning, vila och starkare kontakt med dig själv och din intuition. De blir lättsamt, ärligt och närande för sinne, kropp och själ i Liljeros underbara omgivning och miljö.

Läs mer här!

11 - 13 oktober

Retreat - My life map

Konceptet My Life Map grundades av livsstilscoachen och projektledaren Maria Wiig, som lämnat karriär och stress bakom sig för mer frihet och balans. My Life Map skapades som ett självcoachingprogram för kvinnor som önskar hitta sitt kall, finna mod att våga skapa sin egna tillvaro utifrån deras längtan och drömmar. Programmet har fått kvinnor att göra livsstilsförändringar som att säga upp sig, våga starta eget, sälja hus, hitta tillbaka till passion och kreativitet.

För första gången under en helg får du möjlighet att vara en del av My Life Maps kreativa workshops, skrivövningar i stillhet, yoga, meditation och umgänge på denna magiska plats – Liljero.

Här får du möjlighet att stanna upp och reflektera över var du är på väg i livet. Du åker härifrån utvilad, påfylld av energi och med din egna life map – en ny riktning som harmoniserar med vad som är viktigt för dig och hur du önskar känna dig.

Läs mer här!

19 - 20 oktober

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Vilka behandlingsformer som går att boka fastställs i början av hösten. Skriv upp dig på intresselistan för uppdaterad information och förtur till bokningen.

Läs mer här!

7 - 10 november

Retreat i Vila och Vänlighet med Marie Androw

En stilla långhelg i vila och vänlighet att utforska medveten närvaro, meditation, medkänsla och reflektion i en besjälad miljö.

Vi vilar, andas, mediterar och yogar, och utforskar vila och vänlighet utifrån mindfula och medkännande förhållningssätt. Vi lär oss hur vi kan träna och stärka hjärnan och nervsystemets förmåga att vila och agera med vänlighet. Vi reflekterar både själva och tillsammans, samt delar med varandra, för att finna svaren på hur vi kan aktivera vilsamma vanor och vara vänliga och ett stöd för oss själva i vardagen.

Marie Androv är mindfulnesslärare utbildad för Jack Kornfield och Tara Brach, MediYogaterapeut och Ayurvedisk livsstilscoach.

Läs mer här!

27 november - 1 december

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

13 - 15 december

Retreat - Vägen hem

Under ljusets högtid, Lucia, möts vi en grupp av kvinnor för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett trygt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett själsligt spa och själens efterlängtade resa hem.

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.