Kalendarium

22 - 24 november

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva. Workshopen leds av Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

7 - 8 december

Julpyssel

En helg full av pyssel och knåp, julbakning och mys. För stora och små.

Läs mer här!

13 - 15 december

Retreat - Vägen hem

Under ljusets högtid, Lucia, möts vi en grupp av kvinnor för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett trygt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett själsligt spa och själens efterlängtade resa hem.

Retreatledare: Bea Dominic

 

Läs mer här!

29 december - 1 januari

Nyår

Avsluta året och välkomna 2020 på Liljero.

Arrangörer: Tina Lee Möller och Iréne Ödmark-Hall

Läs mer här!

17 - 19 april

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Läs mer här!

8 - 10 maj

Retreat - Yoga

”Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Lärare: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Läs mer här!

29 juni - 3 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

4 - 5 juli

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Vilka behandlingsformer som går att boka fastställs i början av hösten. Skriv upp dig på intresselistan för uppdaterad information och förtur till bokningen.

Läs mer här!

Kontakta oss

Hör gärna dig om du har några frågor.