Kalendarium


10 - 11 augusti

Miniretreat - Sound Healing Journey

Släpp vardagen och kliv in i en unik upplevelse av egentid, svensk sommarnatur, hemlagad mat och en minisemester med inslag av läkande ljudvågor i en mesmeriserande ljudresa. 

Under en sound journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. 

I trakten kring Liljero kan du under din egentid besöka den sagolika vattenkällan, åka på picknick till stranden, bada, vandra i naturen eller luncha på t.ex. Gysinge herrgård - eller bara vara i kapellet.

Du har även möjlighet att boka en privat coachingsession med terapeuten Jack.

Med: Jack Lidback

Läs mer här!

19 - 21 augusti

Retreat - Yoga och Reiki

För att fira att Reiki fyller 100år hälsar vi dig varmt välkommen till en återhämtande helg fylld av yoga och reiki i samarbete mellan Phoenix Academy och Förenade Reikiförbundet i Sverige.

Det kommer att erbjudas mjuk och inkännande MediYoga och YinYoga, som kan utföras av alla, med avslappning till Gongens och Klangskålarnas helande vibrationer. Utöver det gör vi gruppReiki vid flertal tillfällen under helgen och det utlovas en djupt återhämtande helg.

Retreatledare: Anne Ninnas

Läs mer här!

2 - 4 september

Retreat – Yoga, vegetarisk mat och massage

Vi välkomnar Dig till en helg fylld av yoga, meditation, massage, vila och frisk luft på underbara Liljero. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!

Vi som hälsar välkomna till retreaten är yogalärarna Lotte Wemmenborn och Maria Långström tillsammans med Anna Tangfelt som är friskvårdare och massör. Vi har många års erfarenhet av att guida människor till bättre hälsa och välmående.

Retreaten vänder sig till både vana och ovana yogautövare i alla åldrar.

Läs mer här!

30 september - 2 oktober

Yoga & Gong retreat: Förlåtelse

Vi välkomnar  dig till en retreat med yoga & klang på temat Förlåtelse.

Vår intention är att ge dig en helg på en trygg och vacker plats i en tillåtande och omslutande gemenskap. Vi vill att du ska få komma ner i varv med yoga, djupavslappning, gong och klang och meditation. Under helgen följer vi meditation för kärleksfull vänlighet (metta bhavana). När vi ger kärleksfull vänlighet till oss själva och de vi har svårt för, upptäcker vi ofta saker vi behöver förlåta. Förlåtelse ger frihet från sådant som skett, befrielse från negativa tankar och känslor. Förlåtelse renar och ger en möjlighet att starta på nytt.

Lärare: Susanna Godeé och Erika Klangare

Läs mer här!

7- 9 oktober

Retreat - Smink & Soul

Behöver du uppgradera dina sminkkunskaper och ha kul samtidigt?
Stråla som ditt vackraste jag med ekologiskt smink, där du får funktion - och åldersanpassad vägledning. Det blir dagar med inre och yttre skönhet. Catherine har arbetat som makeupartist på Sveriges ledande modellagentur Mikas och skrivit boken Naturlig skönhet.

Hudvård: Lär känna din hud, rengöringsrutin, hudvård och skydd.
Smink: 12 steg med en ansiktsmall, hur du applicerar din personliga makeup.
Naturlig dag makeup - Business makeup - Festsmink.
Inre skönhet: Ansiktsyoga, avslappningsövningar, självkänsla.

Lärare: Catherine Dichy - Organic beauty rebel - www.cadichy.com och Tina Lee Möller - www.tinaleecenter.se

Läs mer här!

13 - 16 oktober

Retreat - Yoga med Mikaela & Matilda

Vi är så himla glada och stolta över att berätta att i höst kommer vi att hålla ännu ett retreat på Liljero. 13-16 oktober ses vi igen. Tillsammans.

Vi vill skapa ett retreat där du får komma ut ur huvudet och in i kroppen. Jobba med att hitta tillbaka till dig. Till kärnan. Tillbaka till kreativiteten och lusten. Yoga. Dansa. Skapa. Vara i naturen. Varva ner. En stund för dig att bara få vara och landa i dig själv. Och med varandra. Här kommer vi att skapa en varm gemenskap tillsammans, utvecklas, inspireras och peppas av varandra.

Vi lägger mycket tid och omsorg på att servera kärleksfullt lagad vegetarisk mat.
Härifrån kommer du fara hem avslappnad och med ny energi och kanske några nya insikter.

Retreatledare: Mikaela Baggström och Matilda Söderström

Läs mer här!

30 december - 1 januari

Nyårsretreat

Ge dig själv ett riktigt fint avslut på året och välkomna 2023 med en mix av retreat, workshop och semester.

Retreat: Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.
Workshop: Olika kreativa övningar som hjälper dig att släppa taget och ta nästa steg framåt.
Semester: Egentid, umgänge, matlagning, utflykt, promenader, dans och kul.

Arrangör: Tina Lee Möller

Läs mer här!

Sommaren -23

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

Lärare: Tina Lee Möller

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

Vissa kurser och retreat finns i onlinetidningen Yoga för dig – en oberoende medieplattform om yoga, meditation och ayurveda, www.yogafordig.nu

Följ oss på Instagram!