Kalendarium

25 - 27 september

Yoga & Klang – Inre rymd

Det finns så många sätt att slappna av på. Vad vi önskar för den här helgen är att du ska få få utrymme på en avskild och rofylld plats och komma i djup kontakt med din inre värld.⁣

Gongen har en förmåga att öppna dörren till din inre värld och i djupavslappning kommer du bortom masker, roller, krav och förväntningar. När du hittar en ro att bara vara och hittar vila börjar det ofta spira av liv och kreativitet inombords, din inre källa kan börja bubbla igen.⁣

Yoga och klang kompletterar varandra så fint. Genom yogans övningar kan du också se dina livsmönster och skapa en intention för hösten eller till och med för livet. Du kan fördjupa kontakten med dig själv och vad som är viktigt för dig. Det är stora önskningar vi har, men det är den rymd vi vill utforska med dig på en plats där det är högt i tak och där skönheten får sinnet att komma till ro.⁣

Arrangör: Uppsala Yogaskola

Läs mer här!

23 - 25 Oktober

Inner Nature höstretreat - EFT & Yoga

Ta en paus från vardagslivet och möt dig själv på ett djupare plan! Helgretreat i mindre grupp med EFT Tapping, Embodied Yin Yoga, god hälsosam mat och återhämtning i naturen. Vi möts i en varm och tillåtande atmosfär där vi kan släppa våra fasader och bara vara de vi verkligen är. Kom precis så som du är!

- Önskar du mer energi, glädje, klarhet, självacceptans och närvaro i ditt liv?
- Är du redo att släppa stress, känslor och tankar som inte gagnar dig längre?
- Längtar du efter en djupare kontakt med dig själv och världen omkring dig?
- Vill du utveckla verktyg för att skapa det liv du önskar?

Retreatledare: Heddeke Andersson

Läs mer här!

30 Oktober - 1 November

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

6 - 8 november

Retreat - Yoga för återhämtning

Upplev den klassiska yogan som ger Dig lugn, energi och återhämtning. Under helgens 7 varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse och andning, chanting, läkande ljud och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!

Vi varvar yoga med vila, promenad, massage, tystnad, viktiga samtal och skratt. Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Kursledare: Anna Tangfelt och Lotte Wemmenborn  


20 - 22 november

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva.

"Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow! / Feliz

Workshopledare: Raymond Ahlgren och Tina Lee Möller.

Läs mer här!

27 - 29 november

Retreat - Yoga

Varmt välkommen till en helg som bara är för dig! Tillsammans kommer vi att yoga, njuta, landa och bara få vara. Yogan utgår helt och hållet från dig själv, så oavsett om du är helt ny till yogan eller mer van så kommer det finnas plats för dig här. Vi kommer även att pröva olika mindfulnessövningar som vi kan ha stor nytta av i vår vardag för att hitta mer avspänning och närvaro. Kanske kan den här helgen få bli ett tillfälle att landa lite mer i dig själv och vad du behöver för att må bra. Sofia är yoga- och danslärare, utbildad hälsocoach och mindfulnessinstruktör och kommer att leda helgen med avkoppling, närvaro och glädje som ledord.

Arrangör: Sofia Hillbom, sofia.hillbom@yogada.se

Läs mer här!

april 2021

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

7 - 9 maj 2021

Retreat - Yoga

Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Arrangör: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Läs mer här!

19 - 20 juni

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, klipp håret, få healing eller bli spådd, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Arrangör: Tina Lee Center

Läs mer här!

[instagram-feed]