Kalendarium

Vi har gott om utrymme här i kapellet så att hålla avstånd är inget problem. Man kan även välja att sitta avskiljt både under måltider, lektioner och övningar. Det finns handsprit och vi kommer inte att kramas eller ha annan fysisk kontakt. Självklart stannar du hemma om du har symtom eller är sjuk. Majoriteten av Sveriges befolkning är friska och det hoppas jag att vi också förblir. Vi har inte haft några sjukdomsfall på Liljero hittills i år.


13 - 16 maj

Tyst Retreat 

Ta paus från din yttre värld och välkomna mer utrymme för dig själv!

Vi skapar en miljö där du får prova att uppleva tystnad i tre dagar. Att bara få vara med dig själv, bortom bruset av konversationer och anpassning efter andra. Att vara en längre tid i tystnad kan vara utmanande, men också alldeles alldeles underbart... Maria, tillsammans med Liljeros underbara atmosfär, ger dig stöd att uppleva den ro, kärlek och glädje du så väl förtjänar. På plats finns också Karin som erbjuder Kraniosakral behandling och Hanna som lagar underbara rawfood middagar till oss. 

Arrangör: Maria Linghult

Läs mer här!

28 - 30 maj 2021

HIMMEL ~ HJÄRTA ~ JORD Helande kvinnoretreat

Äntligen en möjlighet att mötas i systerskap! Ett retreat där du kan låta dig omfamnas av himmelens, hjärtats och jordens läkande och närande krafter. Njuta av kärleksfull gemenskap, underbar mat och härliga praktiker för balans, djup kontakt och frigörande. Vi hedrar det heligt feminina och ger utrymme för intuition, känsla och flöde. Vackra fridfulla Liljero är den perfekta platsen för vår helg tillsammans, en magisk oas mellan himmel och jord!

Delar du vår längtan? Varmt välkommen!

Retreatledare:
Fia Lehikoinen @fiayoga.se  , Mikaela Larsson Fyck @changingvibration  , Cinna Brahme @flowofshe 

Läs mer här!

4 - 6 juni

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

11 - 13 juni

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva.

"Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow! / Feliz

Workshopledare: Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren

Mer info här!

7 - 11 juli

Asiatisk YogaMassage - steg 1

Lär dig en kreativ massageform som både är dynamiska, djupgående och avslappnande. Du får även tillgång till kursmaterial online.

www.asiatiskyogamassage.se

Läs mer här!

3 - 5 september

Retreat - Yoga för återhämtning

Upplev den klassiska yogan som ger Dig lugn, energi och återhämtning. Under helgens 7 varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse och andning, chanting, läkande ljud och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!

Vi varvar yoga med vila, promenad, massage, tystnad, viktiga samtal och skratt. Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Kursledare: Anna Tangfelt och Lotte Wemmenborn  


24 - 26 september

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Med hjälp av olika kraftfulla övningar och processer samt perspektivförändrande föreläsningar gör vi tillsammans denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

Följ oss på Instagram!