Kalendarium

30 Oktober - 1 November

Mer än ett RETREAT

Mindfullness, Medicinsk yoga och Emotional Freedom Techniques.

I detta retreat får både kroppen, det mentala och själen vara med. Lugn och ro varvas med fysiska övningar för att balansera kroppen/sinne och sessioner med övningar som ger känslomässig stressrelease.

Vi landar mjukt i vårat NU, precis så som du mår och är. Därefter beger oss till gränslandet där ditt NU möter din ÖNSKAN. Vad består avståndet mellan dessa två av och hur minskar vi det?

Vi löser upp de första blockeringarna. Du kommer under dessa dagar att blir stärkt, balanserad och må bättre och får verktyg att fortsätta din väg till ett bättre liv.

Retreatledare: Sara Emilionie och Tina Lee Möller

Läs mer här!

6 - 8 november

Retreat - Yoga för återhämtning

Upplev den klassiska yogan som ger Dig lugn, energi och återhämtning. Under helgens 7 varierande yogapass får Du njuta av övningar med rörelse och andning, chanting, läkande ljud och låta tanken få näring från yogans vardagsfilosofi. Vi vill att du ska få uppleva att Yogan är bra för Dig – Du behöver inte ”vara bra på yoga”!

Vi varvar yoga med vila, promenad, massage, tystnad, viktiga samtal och skratt. Måltiderna är kärleksfullt tillagade vegetariska måltider.

Kursledare: Anna Tangfelt och Lotte Wemmenborn  


20 - 22 november

Workshop Total Självkänsla

Genom olika kraftfulla processer och övningar, varvat med föreläsningar, hjälper vi dig att höja din självkänsla så att du kan sätta sunda gränser, göra dig själv viktig och leva det liv som du är här för att leva.

"Men välkommen till livet genom nya ögon och verktyg säger jag bara.Vilken gryyyyyyym helg det har vart! Alltså detta kan jag rekommendera ALLA ALLA ALLA. Är helt tagen. Mållös på riktigt. Wow! / Feliz

Workshopledare: Tina Lee Möller.

Läs mer här!

27 - 29 november

Retreat - Yoga

Varmt välkommen till en helg som bara är för dig! Tillsammans kommer vi att yoga, njuta, landa och bara få vara. Yogan utgår helt och hållet från dig själv, så oavsett om du är helt ny till yogan eller mer van så kommer det finnas plats för dig här. Vi kommer även att pröva olika mindfulnessövningar som vi kan ha stor nytta av i vår vardag för att hitta mer avspänning och närvaro. Kanske kan den här helgen få bli ett tillfälle att landa lite mer i dig själv och vad du behöver för att må bra. Sofia är yoga- och danslärare, utbildad hälsocoach och mindfulnessinstruktör och kommer att leda helgen med avkoppling, närvaro och glädje som ledord.

Arrangör: Sofia Hillbom, sofia.hillbom@yogada.se

Läs mer här!

4 - 6 december

Retreat - Meditationsretreat med Yoga

En retreat för dig som vill stärka kontakten med din inre visdom, tillit och kraft. Du som önskar ett verktyg för att behålla stabilitet och inre ro oavsett yttre omständigheter. Helgen ger dig en komplett kurs i meditation och samtidigt en unik möjlighet att få återhämtning, vila och en berikande upplevelse. De blir lättsamt, ärligt och närande för sinne, kropp och själ i Liljeros underbara omgivning och miljö.

Arrangör: Maria Linghult (mariaajalinghult@gmail.com)

Läs mer här!

11 - 13 december

Retreat - Vägen hem

Under ljusets högtid, Lucia, möts vi en grupp av kvinnor för att göra en resa tillsammans. En resa hem till den vackraste av platser, dig själv. Vi kommer att mötas i djup kontakt, i systraskap med andra kvinnor vars längtan liknar din.  Kärlekens magin kommer att finnas med oss under dessa dagar och jag vet att viktiga och vackra vänskapsband kommer att knytas.

Våra dagar kommer att innehålla ett utforskande både i grupp och individuellt. Vi kommer att blanda teori med övningar. Stillhet med rörelse. Samtal med reflektion. Vi kommer att stödja varandra att i ett trygt rum våga gå dit vi inners inne längtar efter. Se det som ett själsligt spa och själens efterlängtade resa hem.

Läs mer här!

31 december - 2 januari

Nyår

Vill du avsluta året och välkomna 2021 på Liljero?
Eventuellt kommer en retreat/workshop att hållas med blandade aktiviteter.
Kom gärna med förslag!

Läs mer här!

april 2021

Workshop Släpp Bagaget

Denna workshop är för dig som vill bli fri från det i ditt förflutna som begränsar dig idag.
Om du hittills inte kunnat släppa taget så får du nu den hjälp du behöver. Tillsammans gör vi denna helg till en ny startpunkt i ditt liv.

Arrangör: Raymond Ahlgren och Tina Lee Center

Läs mer här!

7 - 9 maj 2021

Retreat - Yoga

Open up your mind and your heart, it’s time for magic”

En yogahelg fylld av meditation, yoga, skratt och härlig mat.

Arrangör: Jeanette Ängehult och Marion Melbi

Läs mer här!

19 - 20 juni

Behandlingshelg

Ge dig själv gåvan att bli omhändertagen på alla sätt denna helg. Få en eller flera sköna behandlingar, klipp håret, få healing eller bli spådd, ät god mat, varva ner. Kom över dagen eller stanna kvar och sov över i det vackra kapellet.

Arrangör: Tina Lee Center

Läs mer här!

[instagram-feed]