Liljeros vänner

Liljero Retreat är ännu inte färdigformad, och kanske kommer hon aldrig att bli det (det känns som en hon). Hennes feminina essens är stillhet, kreativitet och samspel. Hon får prova sig fram, flyta med och utforska det hon vill välkomna inom sina väggar.

Skriv upp dig nedan om du vill vara delaktig som volontär i Liljeros utveckling och underhåll. Tillsammans tar vi hand om Liljero.


Fixardagar 30 april - 2 maj

Vill du vara med på årets första volontärhelg på Liljero Retreat?

Valborg och våren är snart här och då är det ju underbart att komma ut i trädgården och fixa, röja och känna naturen som vaknar till liv.

Vi kombinerar dessa fixardagar med utomhusarbete i trädgården/skogen, och upplevelser som går i elementens tecken eld och jord, för att vårda vårt inre.

Jord – närheten till naturen ger behagligt lugn och tar uppmärksamheten från knoppen till kroppen. Vi förstärker jordningen med avslappnande yin yoga och lättsam meditation (med anpassning till gruppens nivå)

Eld – att vila blicken i flammorna ger kraft till det som kanske legat i dvala ett tag. Dans och rörelse som frigör, och övningar som hjälper till att släppa taget - skapar plats för nytt liv att komma in.

Praktisk information

Vi börjar med morgonuppvärmning och meditation innan frukost. Därefter pysslar vi i trädgården, röjer i skogen och fixar ev lite med inomhusjobb. Vi tar en god lunchpaus och arbetar vidare på eftermiddagen. Efter valborgsmiddagen samlas vi kring en eld (en liten sådan och om vädret tillåter). Vi tar hand om Liljero och under helgen blir det även olika sköna aktiviteter.

Datum: 30 april - 2 maj (Det går bra att komma en eller flera dagar)
Start: Från kl. 10.00 på fredag
Slut: 17:00 söndag
Pris: 150 kr per dag/pers inkl. mat och sängplats (priset gäller oavsett vilken tid du kommer eller åker)
Samåkning: I vår Facebookgrupp kan du erbjuda eller söka samåkning. Skriv varifrån du åker och när (datum och tid).

Begränsat antal deltagare. De som kan vara med under hela helgen prioriteras om det blir fullt. Vi meddelar om du fått plats 22/4.


Fixardagar

Vill du bli delaktig i Liljero Retreat och hjälpa till med diverse sysslor?

Vi anordnar några tillfällen under året där vi ses, pysslar med huset och trädgården, äter goda måltider och samtalar om det spännande livet.

Nästa gång blir i vår när det är dags för hur- eller trädgårdsfixande.
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad info när det är dags.