Midsommar på Liljero

Vill du vara med och fira det fina i ditt liv och väcka mer glädje?

Tillsammans

Våra dagar tillsammans kommer att bli en skön blandning av retreat, workshop och semester. Alla aktiviteter är frivilliga.
Vi startar fredagen med att åka till traktens bygdegård och det lokala midsommarfirandet och har knytkalaspicknick . . . och kanske ett dopp i sjön.

Retreat:
Sakta ner, lyssna innåt. Yoga, meditation och reflektion.

Workshop:
Lärorika övningar som hjälper dig att komma i kontakt med mer glädje och vända negativt till positivt (bl.a. Emotional Freedom Techniques). Du kommer även att få prova Neurografisk Bild-Coaching eller skapa drömkollage på söndagen.

Semester:
Egentid, umgänge, matlagning, sandstrandsbad, utflykt, dans och kul.

Det finns utrymme för samskapande så säg till om det är några aktiviteter/övningar som du vill leda.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig. Välkommen till härliga dagar på Liljero!

Praktisk information

Datum och tid:
Fredag  21 juni kl. 11.30 - söndag 23 juni kl. 16.00.

Plats:
Liljero Retreat, Tärnsjö (ca 1,5 tim nordväst om Stockholm)

Facebookgrupp finns för att erbjuda/söka samåkning till kursgården.

Boende:
En trappa upp på läktaren i kapellet finns sängplatser ombonade rum med väggar av tygdraperier. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap och många upplever att de sover ovanligt bra här. (Se hur det ser ut i knappen ovan.)

Pris:

2.950:- vid bokning innan 5/6.
Därefter 3.450:-

Inkl. aktiviteter, boende och mat (förutom fredag lunch då det blir knytkalas).

Övrigt:
Du kommer inte att få ett detaljerat schema då väder, vind och deltagarnas önskan att leda aktiviteter kommer att spela in.

Vi städar gemensamt innan avfärd.

Arrangör: Tina Lee Möller www.tinaleecenter.se

Anmäla ditt intresse om du vill komma men är osäker på om du kan och vill ha en påminnelse när det närmar sig.

"Midsommar på Liljero innehöll så mycket fint för mig men det som speciellt stannat hos mig var känslan av värme och trygghet. Jag sov så gott varje natt. Känslan att bara kunna vara mig fri från prestation. Fritt och öppet. Kropp och själ. Det kändes mottagande och kärleksfullt. Lekfullt och bubbligt. En fin gemenskap fann sig liksom på en gång. Att laga mat tillsammans var helt naturligt och kul. Tillåtelsen att få vara där man är, ibland inåt ibland utåt. Frigörande dans eller meditation och mycket annat. Tänk att man kunde få fira midsommar på detta fina sätt. Landade hemma efter helgen med ett lugn och tacksamhet i mitt hjärta." / Lena

"För mig så var midsommaren helt magisk. Vi fick alla en väldigt fin samvaro och alla fick tid till att vara för sig själv och dela med andra. Tina har en magisk närvaro som fick tiden att flyta fram och aktiviteterna gled fint in i våra kroppar och själar men utan stress. Stort tack!" / Anne Lise

”Jag var lite avvaktande först. Det var första gången jag deltog på Liljero, ditlockad av kapellets rofyllda skönhet. Men väl på plats föll allt på plats. Samvaron, laga mat tillsammans, samtalen, skratten, dansen, måleriet, leken, vilan.

Tina bjöd in till en öppen gemenskap med ömsesidig respekt. Kapellet är som en varm famn som tar emot dig – precis som du är. Jag längtar redan tillbaka.” / Josephine

REGISTER YOUR SPOT NOW

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close