Workshop Självkänsla

19 - 21 april 2024

För unga som gamla, kvinnor och män - och alla däremellan.

Vet du vad som händer när du höjer din självkänsla?

1. Dina relationer blir bättre.
2. Du mår bättre.
3. Du vågar mer.
4. Du når lättare dina mål.
5. Du känner dig mer attraktiv.
6. Du blir chef över din egen värld.

Investera i en helg som ger dig en helt ny plattform att stå på.

Följ med på denna workshop fylld av kraftfulla processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

Självkänsla kan vi alla behöva mer av - i våra relationer, yrkesliv och i största allmänhet.

  Tröttnar du på dig själv och ditt beteende ibland?

•  Att du sätter andra före dig själv och säger JA fastän du egentligen vill säga NEJ.

•  Har du huvudet fullt med självkritiska röster? "Jag kan inte, duger inte, är inte älskvärd, inte tillräckligt bra, tänk om jag misslyckas, va dum jag är, alla andra är snyggare …."

•  Förminskar du dig själv och krymper du din energi i vissa sociala samanhang? Blyg, osäker, rädd?

•  Är du den du vill vara? Den där trygga, självsäkra och vackra personen?

Om du vill upptäcka mer av dig själv och göra förändringar - följ med på denna workshop. Workshop - Självkänsla handlar om att testa, utmana och höja din självkänsla genom en mängd olika processer.

Tidigare workshops med självkänsla-tema har fått toppbetyg av deltagarna

"Tack! Det är ett litet ord men det är så mycket kärlek i det. Detta är det mäktigaste jag gjort. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna älska mig själv på detta vis. Det är fantastiskt! Jag ser på livet och hela världen på ett helt annat sätt. Jag har förändrats i hjärtat och det så otroligt skönt. Allt jag sökt efter har jag hittat. Jag hade en tomhet innan som inte längre finns kvar tack vare denna fantastiska workshop. Jag är jättenöjd med precis allt! Workshopen hade inte kunnat gjorts bättre. Det var lagom många deltagare för att komma alla nära och lära känna varandra. Övningarna var SUPERbra. Jag har inget annat att säga förutom WOW!" / Melissa

”Jag kan varmt rekommendera Liljero och Workshop Självkänsla till alla. Det jag fått lära mig om mig själv denna helg hade tagit 100 år i terapi och jag hade förmodligen ändå inte nått dit där jag är idag. Känner mig stark, smart, fri och trygg. Tack!” / Emelie H

”Det bästa jag gjort för mig själv. Det går inte att förklara. Detta måste upplevas på denna fantastiska plats. Jag mår mycket bättre efter denna fantastiska helg och jag har inte känt ledsenhet eller ångest alls. Jag känner mig starkare och lugnare, mer tålamod och mindre stress över att vara till lags. Det känns som att bra saker nu kommer till mig. Tack!” / Lizen

"Finner inte tillräckligt med ord för att förklara denna fina helg.
Jag har, tillsammans med fantastiska människor, utvecklat självkänslan. Dessutom har vi gjort det i en underbar miljö. Det har både varit läskigt att gå in i sig själv men också en lättnad. Tycker från botten av mitt hjärta att alla därute borde göra detta. Jag tror verkligen ingen skulle ångra sig. Tack för denna möjlighet."
/ Pållan

"Jag har tillbringat många timmar hos psykologer och terapeuter utan några större resultat att må bra men denna helg gav fantastiska resultat. Här släpper man allt tillsammans med andra människor som är villiga att gå "all in" i sin personliga utveckling. Liljero Retreat, där kursen hålls, har en fantastisk energi som man känner sig trygg i." / Mari

"Tusen tack för att du hjälper människor att utvecklas, älska och tro på sig själva. Det är stort! Och Tusen Tack till oss andra för vårat mod att våga vara i sårbarhet, ärlighet och vågar dela det mest svåraste saker man kan dela med nån. Grymt!! Är fylld av värme, tillit & kärlek efter denna helg." / Stina

”Workshopen gav mig konkreta verktyg för att lugna mitt nervsystem när negativa känslor kommer. Ledaren är varm, omtänksam och skapar en trygg atmosfär där man får kontakt med sitt sanna jag. Kommer alltid att minas dessa dagar med stor glädje och tacksamhet. Jag kände en genuin delaktighet och samhörighet.”
/Christina

Tillsammans med andra

Din självkänsla står alltid i relation till andra människor och därför tar vi i denna workshop hjälp av varandra för att skifta ditt inlärda reaktionssystem.

Det kan kännas extra läskigt att göra saker i grupp … speciellt om du har dålig självkänsla ... men det är då det blir som mest effektivt och grejen är den, att här är alla i samma sits. Du är inte ensam!

Du kan inte läsa dig till bättre självkänsla genom en bok. Processen behöver upplevas, ditt nervsystem behöver tränas och din mentala utgångspunkt skiftas! Du behöver kliva utanför sin bekvämlighetszon för att bryta dina mönster. Det är inte så läskigt som du tror där borta på andra sidan ... men du måste dit för att upptäcka det själv.

Det som gör skillnad

Metoderna vi använder lugnar nervsystemet, skiftar negativa känslominnen, förändrar tankarna och öppnar hjärtat och kontakten med dig själv.

EFT (Emotional Freedom Techniques), NLP (Neuro Linguistic Programming), Mindfulness och mycket mer.

Följ med!

När:  19 - 21 april 2024
(fre kl. 16 - sön kl. 16)
Skriv upp dig på intresselistan om du ej kan vara med denna gång.

Var: På vackra Liljero Retreat, Tärnsjö (ca 1,5 tim nordväst om Stockholm)
En facebookgrupp för samåkning finns.

Boende:

En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier.
Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället där vi separeras och får sova själva från väldigt tidig ålder. Liljeros rymliga och härliga "sovsal" inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.
Om man vill ha separat boende går det ev att hyra i byn till en merkostnad.

Pris: Endast 3.950:-
(inkl. mat, boende i delat rum och workshop)

Bokningsvillkor!

Missa inte nästa!
Skriv upp dig på intresselistan för information om framtida workshops.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Kursledare

Om Tina Lee Möller www.tinaleecenter.se
Tina arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och har hjälpt människor att må bättre med bl.a. EFT-tapping sedan 2011. Hon sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden. Tina är certifierad Heart IQ coach, har lett workshops och retreat som Mer än ett Retreat, Retreat Smink & Soul, Workshop Heja Mig, Workshop Total Självkänsla, Workshop Släpp Bagaget, Konsten att få saker och ting gjorda och hon utbildar även i Asiatisk YogaMassage.

Med ett nyfiket sinne guidar hon genom att lyssna till kroppen och känslornas behov - vad de vill förmedla, och assisterar kroppens energier att komma i balans.

Några beskrivande ord om Tina från deltagare: Inkännande, trygg och stabil, helt fantastisk, proffs, jättebra coach, gjädjespridare, förtroendeingivande och inspirerande, snäll, väldigt bra, fantastisk som alltid.

Bokningsvillkor!

Missa inte nästa!
Skriv upp dig på intresselistan för information om framtida workshops.

Video från tidigare workshops (Total Självkänsla) med Tina Lee Möller och Raymond Ahlgren.