Om Maria & Tina

Om vår vision

Vi hade ingen dröm om att ha ett retreat center. Drömmen liksom bara knackade på och bjöd in sig själv. Förvånade öppnade vi dörren, och in smet kapellet och överraskade oss.

Våra tankar, idéer och mål formas vart efter och är inte gjutna i sten. Liljero Retreat är en kursgård men det känns som om platsen är så mycket mer än så. Vi lyssnar till viskningarna om vad kapellet längtar efter och följer själva utvecklingen med spänning.

Välkomna att delta på resan genom Liljeros Vänner!


Om Tina & Maria


Tina Lee Möller

I sitt arbete som coach och terapeut kombinerar Tina personlig utveckling med känslobearbetning för att få sina klienter att läka känslomässigt, må bättre och komma i balans. Genom olika workshops, kurser, resor, privata sessioner och föreläsningar sprider hon kunskap om vad som behövs för att hitta hälsan inom dig själv och bli starkare som människa.

Här är några retreat/workshops Tina hållit på Liljero: Workshop Självkänsla, Retreat Återhämta hela mig, Retreat Smink & Soul, Workshop Heja Mig, Workshop Släpp Bagaget, Mer än ett Retreat, Konsten att få saker och ting gjorda, EFT Mastery, Asiatisk YogaMassage.

Frihetskänslan har alltid varit drivande i Tinas yrkesliv och därför har hon aldrig varit anställd utan sedan 1986 skapat sig sina egna jobb. Man skulle kunna beskriva Tina om en projektledare, researrangör, kreatör, kursutvecklare som kombinerar gammal och ny vidsom på ett lättförståligt sätt.
www.tinaleecenter.se
www.asiatiskyogamassage.se


Maria Linghult

Maria jobbar med inre transformation. Att kliva genom det som håller dig tillbaka från att vara den du vill och nå dit du önskar som ledare, förälder eller medmänniska. Hon erbjuder föredrag, kurser, privata sessioner och retreats, i Sverige, internationellt och on-line. Maria jobbar med olika verktyg som syftar till integrera förståelse och upplevelse. Grundpelare är ökad medvetenhet, en förändrad relation till tankar och känslor och en stärkt kontakt med vår inre kompass.

Maria har 20 år bakgrund inom Finansbranschen där hon jobbat med såväl strategisk som operationell verksamhetsutveckling i Sverige och Europa, tillsammans med en 25-årig parallell erfarenhet som träningsinstruktör och entreprenör att lansera och driva nya gruppträningsconcept. Det var hennes nyfikenhet och egna transformerande upplevelse som fick henne att byta yrkesbana med passionen att stärka individer till ett mer hållbart och effektivt ledarskap och förhållningssätt till sig själv och livet.

Maria är certifierad Ishayas Ascension meditaitonslärare och har undervisat i mer än 10 år och 10 länder. Hon har ett flertal yoga certifikat (Ishta yoga, Virya yoga, M Space yoga, Yin yoga mfl), samt är bland annat NLP coach /Kommunikolog, EFT och Trauma terapeut.