Om Maria & Tina

Denna sida är ej klar än utan under konstruktion!

Om vår filosofi

Vi har helt ärligt ingen filosofi än.

Vi hade ingen dröm om att ha ett retreat center. Drömmen liksom bara knackade på och bjöd in sig själv. Förvånade öppnade vi dörren, och in smet kapellet och överraskade oss.

Våra tankar, idéer och mål formas vart efter och är inte gjutna i sten. Liljero Retreat är en kursgård men det känns som om platsen är så mycket mer än så. Vi lyssnar till viskningarna om vad kapellet längtar efter och följer själva utvecklingen med spänning.

Välkomna att delta på resan genom Liljeros Vänner!


Om Maria & Tina


Tina Lee Möller

I sitt arbete som terapeut kombinerar Tina personlig utveckling med känslobearbetning för att få sina klienter att läka känslomässigt, må bättre och komma i balans. Genom olika workshops, kurser, resor, privata sessioner och föreläsningar sprider hon kunskap om vad som behövs för att hitta hälsan inom dig själv och bli starkare som människa. Tina lär även ut, och ger behandlingar i Asiatisk YogaMassage.

Frihetskänslan har alltid varit drivande i Tinas yrkesliv och därför har hon aldrig varit anställt utan sedan 1986 alltid skapat sig sina egna jobb. Man skulle kunna beskriva Tina om en projektledare, researrangör, kreatör, kursutvecklare som kombinerar gammal och ny vidsom på ett lättförståligt sätt.
http://tinaleecenter.se/


Maria Linghult