Workshop Heja Mig

Med Tina Lee Möller & Therése Neaimé

Du kan! Du är älskvärd! Det kommer att bli bra!
Känns det sant?
Om inte så har du kommit till rätt workshop.
Vi hejar på dig!

Att heja på sig själv = VIKTIGT!

Om du vill upptäcka att du kan och är tillräckligt bra precis så som du är (dvs. höja självförtroendet och självkänslan) - följ med på denna workshop.

Workshop Heja Mig handlar om att få reda på vad som blockerar dig och släppa taget, se stjärnan i dig själv, bygga motivationsmuskeln och våga drömma, ta nästa steg och börja flyga.

Tina och Therése leder tillsammans denna helg som bygger på Theréses förläsning - Från dröm till verklighet.

Olika övingar och processer används för att lösa upp blockeringarna som dyker upp längs vägen.

Vi kommer att gå både bakåt och framåt … och så klart även landa i nuet.

Bakåt

Vi börjar från början och tittar på händelser i ditt liv som påverkat dig negativt.

Det är bl.a. dessa händelser som ligger kvar, stökar och triggar i ditt nuvarande liv.

Som du kanske märkt så funkar inte att bara lägga locket på och hoppas att det jobbiga försvinner av sig självt. Det går att lura sig själv ett tag men rätt som det är hoppar triggern fram drar ner dig igen.

Med hjälp av olika tekniker och övningar kommer vi att lätta på och lösa upp det jobbiga.

Nuet

Hur mår du egentligen?
Vad händer i ditt liv?
Vad vill du ändra på?

När du vaknar på morgonen är din dag inte ett blankt papper. Det är fyllt av din historia och tankar om framtiden. Slösa inte bort din tid här och nu. De är nämligen den enda platsen där du kan ta tag i ditt liv och bygga din framtid. Här och nu!

Det är inte alltid så lätt att vara närvarande i det viktiga nuet så det kommer vi att öva på och ge dig övningar som hjälper.

Framåt

Vad har du för längtan?
Hur ser ditt drömliv ut?
I vilken riktning går ditt liv?

Är det oklart? Läskigt att gå framåt?

Här fångar vi det du vill och kartlägger vägen dit.

Stress, oro, och höstdepp är exempel på sånt vi vill släppa i helgen. Och därefter fyller vi på med hopp, glädje och styrka. Vi ger dig inspiration, motivation och verktyg som kan ta dig hela vägen fram.

Vet du vad som händer när du höjer din självkänsla och ditt självförtroende?

1. Dina relationer blir bättre.
2. Du mår bättre.
3. Du får en starkare karisma.
4. Du blir mer framgångsrik.
5. Du vågar mer.
6. Du blir chef över din egen värld.

Investera i en helg som ger dig en helt ny plattform att stå på. Följ med på denna workshop fylld av kraftfulla processer och övningar, föreläsningar, gemenskap och mycket värme och stöd. Vi gör detta på ett roligt, utmanande och hjärtöppnande sätt.

En av de effektiva metoder vi använder är Emotional Freedom Techniques för att komma åt känslominneslagringar från tidigare händelser som triggar dig negativt idag. Vi kommer åt den del i hjärnan som skickar ut stressignaler och kan släppa stressreaktionen i specifika scenarion. Detta hjälper dig att bli fri att vara den du är i nuet.

Några texter som förklarar lite mer

(Nyhetbrev från Tina Lee Center. Skriv upp dig här om du vill ha inspiration i ditt liv.)

Några ord om Tina och Therése

"Jag har tillbringat många timmar hos psykologer och terapeuter utan några större resultat att må bra. En helg hos Tina ger fantastiska resultat. Här släpper man allt tillsammans med andra människor som är villiga att gå "all in" i sin personliga utveckling. Liljero Retreat, där kursen hålls, har en fantastisk energi som man känner sig trygg i."

Anette

"Therése lämnar ingen oberörd och allra mest smittades åhörarna av Therése glädje och optimism och av hennes oändliga vilja att aldrig ge upp. Tack Therése för att vi fick lyssna på dig! Du inspirerar och din föreläsning är verkligen i toppklass!"

Martina

"Therése, du påminde mig verkligen om hur mycket jag kan åstadkomma om jag bara tror på mig själv."

Annika

Om man inte vet vad man vill, sitter fast och vill släppa negativa tankemönster så rekommenderar jag varmt att vara med på en workshop med Tina. Hon inger trygghet, har ett lättsamt och naturligt sätt att lära ut på och lever som hon lär. Kursgården Liljero är ett unikt och fantastiskt ställe med en lugn och harmonisk atmosfär så bara platsen är en upplevelse i sig.

Karin

"Jag deltog i en kurs som handlar om självkänsla i helgen. Och jag vill säga att om du funderat på att göra något liknande....GÖR'T! Du kommer få en resa i dig själv du inte trodde var möjlig. Och du! Skjut inte upp det för det blir inte lättare senare. Det blir bara...senare! Tack!"

Sofia

"Therése inspirerar och gör en skillnad i människors liv. Tack för några utav de bästa råden jag någonsin mottagit."

Ulrica

Program

Fredag:
1. Nuet. Reality-check.
Föreläsning om hur dina inre blockeringar skapats och hur du löser upp dom.
Dina inre kritiska röster.
Prova på EFT-tapping (Emotional Freedom Techniques). Metod för att lösa upp negativa tankar, känslor och beteenden.
Prova TRE (Tension Release Exercises) för djup fysisk stressrelease.

Lördag:
2. Din historia - Hitta roten till din låga självkänsla.
Föreläsning, händelseinventering, övertygelser och inre programmeringar, övning för att reglera präglingar från barndomen.

3. Stå upp för dig själv - Höj självkänslan
Föreläsning om tron på det egna jaget, hjärtöppnande meditation, övningar som stärker din inre trygghet och självkänsla - ditt egenvärde.

Söndag:
4. Våga hoppa - Bygg självförtroende
Föreläsning om rädsla och kontrollbehov, Övningar som släpper fysisk stress och känslomässig rädsla.

5. Från dröm till verklighet
Föreläsning, Attraktionslagen, visualiseringsövning, målsättning, handlingsplan.

Följ med!

Vi skapar utvecklande sköna dagar tillsammans med glädje, djup, inre rensning, självkärlek och gemenskap.

När: Ev. höst/vinter 2022. Datum ej bestämt än. Skriv upp dig på intresselistan för uppdaterad information.

Var: På vackra Liljero Retreat, Tärnsjö
(ca 1,5 tim bilfärd frånStockholm)
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap vilket vi även utvecklar och tillämpar i workshopen.

Om man vill ha separat boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Pris:
4.650:- inkl. kost, logi och workshop.

Övrigt:
Vi städar gemensamt innan avfärd.
Mat som lagats med massor av kärlek serveras och det finns vegetariska alternativ.

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Missa inte nästa retreat!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

Tillsammans med andra

Din självkänsla står alltid i relation till andra människor och därför tar vi i denna workshop hjälp av varandra för att skifta ditt inlärda reaktionssystem.

Det kan kännas extra läskigt att göra saker i grupp … speciellt om du har dålig självkänsla ... men det är då det blir som mest effektivt och grejen är den, att här är alla i samma sits. Du är inte ensam!

Du kan inte läsa dig till bättre självkänsla genom en bok. Processen behöver upplevas, ditt nervsystem behöver tränas och din mentala utgångspunkt skiftas!

Låt inte ursäkterna lura dig till att stå kvar på samma plats och stampa. Vänta inte med att förbättra ditt liv! NU är alltid rätt tid.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Tina Lee Möller

Som certifierad Heart IQ coach och EFT terapeut, arbetar Tina främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, retreat, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.

Hon driver även kursgården Liljero Retreat.

www.tinaleecenter.se
Instagram

Therése Neaimé

Therése Neaimé, ett stjärnskott på föreläsarscenen berättar fängslande om sin fantastiska entreprenörsresa, att nå sina drömmars mål.

En högst personlig föreläsning som växlar mellan skratt och allvar och inte lämnar någon oberörd. Från uppväxten med mobbning till karriären som elitidrottare, dansare och sångerska. Om karriären i USA och Mellanöstern och om ut maningarna som artist, låtskrivare och skivbolagsdirektör samt hur man får ihop livspusslet som ensamstående mamma. En föreläsning med många överraskningar och en djupt inspirerande livssyn om hur allt är möjligt.

Ämnen som berörs i Therése föreläsning är bl.a.; mobbning, ett ben i två kulturer, sorgbearbetning, våga satsa på din dröm, entreprenörskap/eget företagande och livet som ensamstående.

www.thereseneaime.com
Instagram
Therése Neaimé – Wikipedia