Retreat

Sound Healing Journey

Välkommen till ett speciellt mini-retreat på Liljero!

Upplev Sound Healing Journey och egentid
på en plats där tiden saktar ner och själen får blomma!

27 - 28 december 2022

med Jack Lidback & Tina Lee Möller

Om retreatet

Släpp vardagen och kliv in i en unik upplevelse av egentid, lugn och vacker miljö, ljusterapi, hemlagad mat, och en minisemester med inslag av läkande ljudvågor i en mesmeriserande ljudresa.

Under en sound journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Se videon ovan 🡡.

Du kommer dessutom att få lära dig olika effektiva stressreducerande övningar som hjälper dig att balansera ditt nervsystem och ger dig snabb återhämtning.

Du kommer vistas på en fridfull plats, i ett gammalt kapell som andas avslappning, liv, tidlöshet och ljus - Liljero.

Du har även möjlighet att boka en privat session med Jack som är en erfaren coach/terapeut som arbetar med många spännande verktyg för mental och känslomässig hälsa. Eller boka Asiatisk YogaMassage med Tina Lee Möller.

Följ med!

Bjud med din själv, din själ eller någon du tycker om på detta sköna miniretreat.

Kom till Liljero från kl. 11.00 och ha egentid eller umgås fram till kl. 12.00 då lunch serveras tillsammans med en föreläsning. Kl. 16.00 startar den 2-tim långa Sound Journeyn.

(Om du vill sova en extra natt på Liljero kan du komma redan den 26e.)

När det är dags att bjuda in sömnen bäddar du ner dig i en av sängarna på den öppna läktaren och omsluts av kapellets ro och lugna energi.

Dagen efter vaknar vi till en ny dag och valfri rörelse och meditation följt av frukost kl. 9.30 och 11.00 är det dags för avfärd.

Datum och tid:
27 - 28 december (tisdag kl. 11 - onsdag kl. 11)

Skriv upp dig på intresselistan för info om framtida retreat om du inte kan vara med denna gång.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).
En facebookgrupp för samåkning finns.

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället där vi separeras och får sova själva från väldigt tidig ålder. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

Om man vill ha enskilt boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Specialpris:
1.950:- inkl. Sound Journey, föreläsning, boende, middag, frukost och ledd rörelse & meditation.

Måltider: Lunch, middag och frukost morgonen efter serveras på Liljero.  Vegetarisk mat som lagats med massor av kärlek serveras. Om du behöver specialkost kan du ta med eget att komplettera med.

Behandlingar:
Rabatterat pris.
Coaching/terapi-session 50 min
: 600:-
Asiatisk YogaMassage 30 min: 400:-

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Missa inte nästa retreat!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts i varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en skön stund på Liljero!

" Liljero, en plats där jag känner ett lugn, en trygghet i en otroligt vacker miljö. Mini-retreatet med Sound Healing Journey var en fantastisk upplevelse! Tänk vad olika ljud och ljudvågor från olika instrument kan göra med kroppens välmående! Fina, värdefulla samtal och väldigt god mat. Ett dygn av själslig lyx. Tack!" / Christina

"Vilken fin upplevelse. Tagen, ödmjuk, lite förvånad. Tack! Du berörde många idag, Jack. Med din persona, din dedikation, din kärlek till musik och till människor."

Anette

"Jack har en enorm gåva och förmåga att se, lyssna, känna in och ställa frågor på ett så varsamt kärnfullt sätt att jag alltid känt mig trygg genom hela processen. Det händer så enormt mycket på bara en session. Från att vara i trauma och mörker hjälpte Jack mig genom det till att kunna leva mitt liv i ljuset med glädje lust och nyfikenhet! Jag är så tacksam!"

Martina

"Tack Jack! Det var riktigt skönt att ta in alla olika ljud i soundhealingen och känna kroppen reagera till vibrationer! Jag blev jättelugn på en djup nivå och fysisk värk i kroppen försvann."

Karin

"24-timmarsretreatet kändes som en långhelg. På denna korta tid hann jag lära känna helt nya människor, uppleva helt nya typer av intryck, skratta, äta god mat, prata om livets alla vindlingar och vrår och sova i kapellets omhändertagande energi.  Mycket värdefullt."

Anita

Skriv upp dig nedan för information om kommande retreat!

Vi ser fram emot att få träffa dig på Liljero!

Välkommen!