Retreat


Sound Healing Journey

Välkommen till en speciell helg på Liljero!

Upplev Sound Healing Journey och egentid
på en plats där tiden saktar ner och själen får blomma!

4 - 6 november

med Jack Lidback & Tina Lee Möller

Om retreatet

Släpp vardagen och kliv in i en unik upplevelse av egentid, lugn och vacker miljö, hemlagad mat, och en minisemester med inslag av läkande ljudvågor i en mesmeriserande ljudresa.

Under en sound journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd. Se videon ovan 🡡.

Du kommer dessutom att få lära dig olika effektiva stressreducerande övningar som hjälper dig att balansera ditt nervsystem och ger dig snabb återhämtning.

Du kommer vistas på en fridfull plats,  i ett gammalt kapell som andas avslappning, liv, tidlöshet och ljus - Liljero.

Du har även möjlighet att boka en privat session med Jack som är en erfaren coach/terapeut som arbetar med många spännande verktyg för mental och känslomässig hälsa. 

Följ med!

Bjud med din själv och din själ på detta sköna miniretreat.

Kom till Liljero från kl. 11.00 och ha egentid eller umgås fram till kl. 17.30 då en tidig middag serveras. Kl. 19.00 startar den 2-tim långa Sound Journeyn. (Om du inte vill sova över går det bra att endast komma på kvällen och vara med på middagen och Sound Journeyn.)

När det är dags att bjuda in sömnen bäddar du ner dig i en av sängarna på den öppna läktaren och omsluts av kapellets ro och lugna energi.

Dagen efter vaknar vi till morgonljuset för valfri rörelse och meditation följt av frukost kl. 9.30 och 11.00 är det dags för avfärd.

Datum och tid:
Det finns två datum att välja mellan:
✿ 14 - 15 juli (torsdag kl. 11 - fredag kl. 11)
✿ 10 - 11 augusti (onsdag kl. 11 - torsdag kl. 11)
Skriv upp dig på intresselistan för info om framtida retreat om du inte kan vara med denna gång.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).
En facebookgrupp för samåkning finns.

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället där vi separeras och får sova själva från väldigt tidig ålder. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

Om man vill ha enskilt boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Specialpris:
780:- inkl. Sound Journey, boende, middag, frukost och ledd rörelse & meditation.
480:- för endast middag och Sound Journey.

Måltider: Middag och frukost morgonen efter serveras på Liljero. Luncha i närområdet på t.ex. Gysinge herrgård eller bli serverad hemlagad lunch på Liljero till en kostnad av 100:-. Vegetarisk mat som lagats med massor av kärlek serveras. Om du behöver specialkost kan du ta med eget att komplettera med.

Coachingsession 50 min: 590:- (ord. pris 1.100:-). Begränsat antal - 5 st tillgängliga.

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Anmäl dig här!

Missa inte nästa retreat!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

Intresselista!

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts i varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en skön stund på Liljero! 

" Liljero, en plats där jag känner ett lugn, en trygghet i en otroligt vacker miljö. Mini-retreatet med Sound Healing Journey var en fantastisk upplevelse! Tänk vad olika ljud och ljudvågor från olika instrument kan göra med kroppens välmående! Fina, värdefulla samtal och väldigt god mat. Ett dygn av själslig lyx. Tack!" / Christina

Vilken fin upplevelse. Tagen, ödmjuk, lite förvånad. Tack! Du berörde många idag, Jack. Med din persona, din dedikation, din kärlek till musik och till människor.

Anette

Jack har en enorm gåva och förmåga att se, lyssna, känna in och ställa frågor på ett så varsamt kärnfullt sätt att jag alltid känt mig trygg genom hela processen. Det händer så enormt mycket på bara en session. Från att vara i trauma och mörker hjälpte Jack mig genom det till att kunna leva mitt liv i ljuset med glädje lust och nyfikenhet! Jag är så tacksam!

Martina

Tack Jack! Det var riktigt skönt att ta in alla olika ljud i soundhealingen och känna kroppen reagera till vibrationer! Jag blev jättelugn på en djup nivå och fysisk värk i kroppen försvann.

Karin

Dagen efter sessionen för min scenskräck pratade jag inför publik och upplevde en ENORM skillnad! Ingen känsla av skräck och ingen stark stress eller fysiska reaktioner. Nu tänker jag nyfiket och mer lekfullt på framtida situationer.

Sofia
arrow
Anmäl dig här!


Skriv upp dig nedan för information om kommande retreat!

Intresselista!

Vi ser fram emot att få träffa dig på Liljero!

Välkommen!