Retreat - Smink & Soul

Med Catherine Dichy & Tina Lee Möller

ev våren 2023

En riktig tjejhelg!
Oavsett ålder så bor det en tjej i dig som vill ha kul, känna sig fin och må bra.

Den här helgen är för DIG - och alla tjejer, tanter och gummor som du känner!

Tjejmys!

Ibland känner man sig riktigt ful, ensam och tråkig.
Då kan det hjälpa att piffa till sig och detta kommer vi att ha riktigt kul med under denna helg.

Vi kommer att leka med smink, hudvård, ansiktsyoga, EFT-tapping, meditation, avslappningsövningar, självkärlek, skratt och gemenskap.

Skönhet är så mycket mer än det som syns på ytan. Skönhet strålar från själen och ut – men skönhet kan också stråla utifrån och in, som när du sminkat dig snyggt och gillar det du ser i spegeln. Lite ytligt fix kan göra susen för humöret!

Under helgen får du ta del av båda världar - den inre och den yttre.
Smink & Soul!

Vill du uppgradera dina sminkkunskaper

Vill du lära dig om makeup och naturlig hudvård av stjärn-makeupartisten Catherine Dichy som har 30 års erfarenhet inom mode, reklam och artistfotografering - och skrivit boken Naturlig skönhet. Hon brinner för ekologisk hudvård, hälsa och inre skönhet.

Stråla som ditt vackraste jag med ekologiskt smink, där du får funktion - och åldersanpassad vägledning.

Du kommer även att få prova ansiktsyoga med Tina. Övningar som ökar blodcirkulationen, elasticiteten och syresättningen till cellerna samt stärker muskulaturen och minskar spänningar. Riktigt bra för övningar som lyfter dina ansiktsdrag med andra ord!

Och så blir det fler avslappningsövningar med Tina och föreläsningar om självkänsla. Bra självkänsla är väldigt attraktivt och skapar inre skönhet.

Naturlig skönhet

Vad får dig att se hälsosam ut och stråla vackert?

Detta utforskande resulterade i skapandet av Cathrines bok "Naturlig Skönhet", som tog henne in i den komplexa världen av ekologisk hudvård, hälsa och ekologisk skönhet. Boken är slutsåld och nu håller hon på att göra en ny utökad upplaga.

I helgen går vi igenom steg för steg, praktiskt hur man använder ekologisk hudvård och hur du lägger din egen personliga makeup.

• Hudvård: Lär känna din hud, rengöringsrutin, hudvård och skydd.

• Smink: 12 steg med en ansiktsmall, hur du applicerar din personliga makeup.Naturlig dag makeup - Business makeup - Festsmink

• Inre skönhet: Ansiktsyoga, avslappningsövningar, självkänsla.

Program

Fredag:
19.30 Introduktion
20.00 Kvällsfika med hembakat bröd
20.45 Avslappningsövningar

Lördag:
9.00 Morgonuppvärmning och ansiktsyoga
9.30 Närvaroövning
11.00 Brunch
12.00 Naturlig dag makeup
14.00 Fika
15.00 Festsmink
19.00 Middag
20.30 Hudvård och meditation

Söndag:
9.00 Morgonuppvärmning och ansiktsyoga
9.30 Frukost
10.30 Närvaroövning
11.00 Business makeup
13.30 Lunch
15.00 Självkänsla
16.00 Avslutning

Följ med!

När: 7 oktober kl. 19.30 - 9 oktober 16.00.
Det går bra att komma från kl. 16.00 på fredagen (ingen middag serveras dock).

Var: På vackra Liljero Retreat, Tärnsjö
(ca 1,5 tim bilfärd frånStockholm)
En facebookgrupp för samåkning kommer att finnas tillgänglig.

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

Om man vill ha separat boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Pris:
3.950:- inkl. kost, logi, kurs och en värdefull goodiebag.
3.450:-/person om ni anmäler er minst 2 pers så ta med kompisen, dottern eller mamma.

Övrigt:
Vi städar gemensamt innan avfärd.
Mat som lagats med massor av kärlek serveras och det finns vegetariska alternativ. Om du äter specialkost kan du ta med eget att komplettera med.

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Missa inte nästa tillfälle!
Skriv upp dig här för att få uppdaterad information om framtida retreat:

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar.

Välkommen till en riktigt kul och skön helg på Liljero!

Catherine Dichy

Catherine Dichy började sin resa som lärling på Klippoteket, trendsalongen nr 1 i Stockholm under 80-90-talet. Hon gjorde sin slututbildning på Vidal Sassoon i London och blev headhuntad för Mika's, modellagentur, som hårstylist och makeupartist.

Arbeten med toppfotografer, stylister, modeller och kändisar förde henne runt om i världen. Hon åkte bl.a. till Hollywood för att lära sig specialeffekter. När hon kom tillbaka till Sverige insåg hon att hennes passion och gåva handlade mer om naturlig skönhet - att ta fram det bästa hos människor genom att se dem, skapa trygghet, höja deras energi och med smink framhäva deras egenskaper och unika drag.

Catherine jobbar fortfarande med sin passion, när hon sminkar och fixar hår på tv, inför fotograferingar med skådespelare, artister och all världens personligheter. Hon sitter dessutom i ledningen för Organic Beauty Awards som deras juryordförande, där hon håller i en jury på 22 väl utvalda personer. Eftersom hon har så mycket kunskap och hon älskar att få människor att må bra, är hennes största passion nu att dela med sig av sina kunskaper. Hon leder workshops, coachar, håller föreläsningar och har retreats, där hon undervisar i hands on, steg för steg makeup-lära med naturliga, ekologiska hudvårds- och sminkprodukter, kombinerat med tankesätt kring självperspektiv och egenvård.
www.cadichy.com
Instagram

Tina Lee Möller

Tina reste runt och arbetade som fotomodell under 8 år i Asien fram till hon var 32 år. Idag arbetar hon främst med att hjälpa människor att, på djup nivå, bli av med stress och trauman samt att må känslomässigt bättre.

Genom föreläsningar om kroppens egna guidningssystem, retreat, workshops med tema självkänsla och att släppa gammalt bagage, privata terapi/ coaching sessioner, kurser i EFT tapping (Emotional Freedom Techniques) och Asiatisk YogaMassage hjälper hon människor att lösa upp blockeringar och komma i balans.

Hon driver även kursgården Liljero Retreat.
www.tinaleecenter.se
Instagram

Missa inte nästa tillfälle!
Skriv upp dig här för att få uppdaterad information om framtida retreat: