Retreat - Kundalini Healing

 Välkommen till ett självläkande höstretreat!

17 - 19 november med Camilla Liljeqvist, Anna Tonelli & Tina Lee Möller

Om retreatet

När novembers höstmörker ligger över vardagen välkomnar vi dig att omfamna ditt hjärta, berika din själ och frigöra din livskraft under en magisk helg på Liljero.

Tillsammans kommer vi att utforska, aktivera och djupdyka i Kundalini Energin så du kan förkroppsliga din livsenergi, hitta en djup kontakt med ditt inre och fylla dig själv med positiv energi. Under helgen kommer vi utforska flera olika metoder som Kundalini aktivering, Kundalini shaking, Cacao Cermoni, Blå Lotus, Breathwork, Gruppreiki och  EFT (Emotional Freedom Techniques). Tillsammans i gemenskap med ett fokus på din inre resa lyser den här helgen upp höstens mörker på den rogivande platsen Liljero utanför Uppsala.

Förutom våra hjärtöppnande aktiviteter kommer det finnas tid för reflektion, samtal, promenader, earthing och kallbad samt bastu för den som vill. Prova då våra hemmagjorda ekologiska spa-produkter. 

Retreatet fokuserar på att:
- Balansera och återställa ditt nervsystem.
- Släppa taget om inre stress och fysiska spänningar.
- Frigöra flödet av den djupa livskraften.
- Uppleva en helande resa för kropp och sinne.
- Kommma i djupare kontakt med dina känslor
.
- Stärka din intuition.
- Dela dina upplevelser i gemenskap.

Upplev och känn

Kundalini Aktivering
Kundalini aktivering handlar om att mjukt frigöra flödet av din inneboende livskraft. Allt du behöver göra är att ligga ner, slappna av (surrender) och ta emot energin som på ett påtagligt sätt aktiveras i rummet. Energin öppnar upp för helande, ett högre medvetandetillstånd och en djupare koppling till ditt livs-syfte. Energin aktiveras uppifrån via ditt kronchakra och flödar sedan genom kroppen och balanserar dina chakran på vägen. Det du kan uppleva är en transformerande och helande resa för din fysiska kropp och ditt inre sinne.

Kundalini Shaking
Är en metod där vi aktivt framkallar en vibration i kroppen med syfte att väcka den energi som finns vilande i basen av din ryggrad. Muskulära rörelser eller ryckningar kan uppstå under en klass samt frigörande av känslor och blockeringar. Till skillnad från Kundalini aktivering som är passiv så är detta ett aktiv processarbete, för att påminna kroppen om den inneboende självreglerande funktionen, som vi alla besitter.

Blå Lotus
Blå Lotus är en kraftfull högfrekvent blomma som historiskt använts i flera olika urkulturer. Blomman kan hjälpa oss att öppna upp vårt sinne, fördjupa din kontakt med din medvetenhet och närvaron i din kropp.

Cacao Cermoni
När du dricker Cacao, öppnas hjärtat på ett nytt sätt. Den värmande drycken skapar ett lugn som ökar de bra hormonerna i kroppen och detta kan leda till minskad stress och ångest. Efter eller i samband med en klass kan Cacao förstärka känslor av klarhet, kreativitet och ett utforskande sinne.

Breathwork
Genom dina andetag guidas du att släppa på det som ska ut och för att fylla på kroppen med ny energi som kan ge en djupare koppling till dig själv, utforska dina känslor och komma längre ner i ditt medvetande.

EFT-Tapping (Emotional Freedom Techniqes):
Denna metod hjälper dig att lösa upp känslomässiga triggers och negativa känslor som är lagrade i ditt system. Genom att stimulera specifika akupressurpunkter samtidigt som du fokuserar på ditt problem så skickas lugnande signaler till hjärnan och stressnivåerna sänks snabbt i din kropp. 

EFT är världens snabbast växande självhjälpsteknik och används på allt från små till stora känslorelaterade problem.

Reiki:
En terapiform med handpåläggning för att lugna nervsystemet och balansera energin så att kroppen börjar läka sig själv. 

Reiki består av två japanska ord "Rei" ( universell) och "Ki" ( livsenergi) och tillsammans blir det universell livsenergi eller livskraft.

Schema

Fredag:
Introduktion
Fika
Intention
EFT-tapping
Middag
Reiki-healing

Lördag:
Earthing (frivilligt utomhus)
Frukost
Kundalini Shaking
Kundalini Aktivering
Lunch
Egentid och reflektion
Cacaocermoni med blå lotus
Dans
Kundalini Aktivering - go deeper
Middag
Bastu och kallbad

Söndag:
Earthing (frivilligt utomhus)
Kundalini Shaking
Kundalini Aktivering
Brunch
Reflektion och samtal
Breathwork
Sen lunch
Avslutning

(med reservation för mindre ändringar)

Följ med!

Vi skapar frigörande dagar tillsammans med stillhet, tystnad, läkning och gemenskap.

Datum och tid:
Fredagen den 17 november kl.16.00 - söndagen den 19 november kl.15.00

Skriv upp dig på intresselistan för info om framtida retreat.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället där vi separeras och får sova själva från väldigt tidig ålder. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap vilket vi även utvecklar och tillämpar i vår mindfulnessträning.

Om man vill ha separat boende går det ev att hyra i byn till en merkostnad.

Pris:

Early Bird: 3.333:- inkl. logi, kost (fram till 26/10).
Ordinarie: 4.444:- inkl. logi, kost ( från 1/11).

Övrigt:
Hälsosam mat som lagats med massor av kärlek serveras.

Kontakt:
För frågor kontakta Camilla Liljeqvist 076-0263532, clilje@gmail.com
eller Tina Lee Möller 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Missa inte nästa retreat!
Skriv upp dig på intresselistan nedan så får du uppdaterad information om detta retreat.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts vid varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Retreatledare

Om Camilla Liljeqvist  @clilje

Jag har spenderat större delen av mitt liv i ett utforskande av självutveckling, andlighet och medvetenhet. Min nyfikenhet har alltid drivit mig till att prova olika vägar och metoder i en inre resa för att hitta balansen mellan kropp, sinne, energi och ande. Genom Kundalini aktivering har jag hitta ett sätt att även kunna hjälpa andra att utforska och upptäcka den råa livskraft vi alla har inom oss, och när den aktiveras tar fram den mest kraftfulla och gudomliga versionen av dig själv. Den representerar vår oändliga potential av varande. Jag har sen tidigare också certifiering i Angel Mediumship, Induction of hypnosis & Bambu Massage.

Om Anna Tonelli  @Tonelli84

I hela mitt liv har jag letat efter något större än mig själv och för 3 år sedan valde jag att gå en Reiki-utbildning och det var då dörren öppnades. Öppnades till en ny dimension och energin blev plötsligt så mycket tydligare och starkare i mig. Ytterligare ett stort steg  i min egna energiutveckling var när jag utbildade mig till facilitator i KA; Kundalini aktivering. 

I mitten av oktober är jag färdigutbildad breathwork facilitator och ser fram emot expansion i kropp, sinne och själ.

Om Tina Lee Möller  www.tinaleecenter.se

Sedan 2011 arbetar jag arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och hjälper människor att må bättre med bl.a. EFT-tapping och en mängd olika alternativa behandlingsmetoder. Jag sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden som jag väver in som en del i olika retreat och workshops såsom Workshop Självkänsla, Mer än ett Retreat, Retreat Återhämta hela dig, Konsten att få saker och ting gjorda, Midsommar- och Nyårsretreat på Liljero, Resor till Pyramiderna i Bosnien och jag utbildar även i Asiatisk YogaMassage.

Jag sammarbetar gärna med andra lärare där vi kombinerar vår kompetens på olika sätt.

Skriv upp dig nedan för information om kommande retreat!

Vi ser fram emot att få träffa fina dig på denna sköna helg!

Välkommen!