Behandlingshelg

27 - 28 juni

Din sköna helg

Kom och bli omhändertagen denna helg. Nu är det din tur att få göra det du mår bra av.

En helg fylld av sköna behandlingar, god mat och härliga möten i en unik miljö med gudomlig energi. Bara att kliva in i det vackra kapellet är en upplevelse i sig. Här kan du koppla av i både kropp och själ.


Vad händer denna helg?

Du kan boka lunch och bara komma över dagen om du vill. Eller så kan du boka behandlingar och unna dig en riktigt skön helg med övernattning. På lördagkvällen hålls en integreringssession för de som sover över och någon form av morgonuppvärmning på söndagmorgonen.

Det kommer att finnas olika typer av behandlingar som du kan boka under helgen. Vi har valt lite ovanligare behandlingsformer just för att det är så spännande att prova nytt, uppleva nya sensationer och hitta nya vägar till avslappning, bättre hälsa och välmående.

Detta kan du boka:
- Behandlingar (mellan 20 - 45 min)
- Lunch 120:- (erbjuds lördag och söndag)
- Middag 120:- (erbjuds fredag och lördag)
- Övernattning 500:- /natt inkl. frukost (fredag och lördag)

Fredagen: Välkommen redan på fredagen (med ankomst mellan 18.00 - 22.00) om du vill landa lite innan helgen och/eller ta behandling på lördag förmiddag. Ev kan behandlingar bokas redan på fredagkväll.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Behandlingsformer

Aroma Touch Technique - Lenita Rydberg

AromaTouch är en terapeuptisk djupgående behandling med 100 % rena essentiella oljor från doTERRA. Behandlingen är speciellt utformad med 8 olika juvligt doftande oljor och oljeblandningar för bästa effekt, som appliceras med en lätt massage på rygg, nacke, öron och fötter. Oljorna har en djupt avslappnande effekt och positiv inverkan på bla immunförsvaret, stress, inflammationer och kroppens balans. Den balanserar koppens sympatiska och parasympatiska nervsystem.

Alla oljor är CPTG säkrade kvalitetsoljor som innebär en strikt kontroll och tester så oljorna håller högsta kvalitet av äkthet och renhet.

Pris: 350:- för 45 min. 


Emotional Freedom Technique (EFT Tapping) - Tina Lee Möller

Prova denna effektiva metod för att sänka din stressnivå och bli mer avslappnad i kropp och psyke. EFT kan beskrivas som en kombination av österländsk akupressur och västerländsk psykologi.

Du fokuserar på det som stressar dig/ känns jobbigt samtidigs som specifika akupunkturpunkter stimuleras genom knackning med fingertopparna. Lugnande signaler skickas till hjärnans stresscenter som förändrar din stressblid till lugn och trygg. Resultatet blir oftast att du i fortsättningen känner dig lugnare i samma situation som tidigare stressade dig.

Pris: 200:- för 20 min.   Läs mer här!


Healing - Jila Kazemi

Jila är en healer med mer än 30-års erfarenhet inom det andliga livet. 

Sessionen är helt oförutsägbar, då det är energin som bestämmer hela sessionen, ett möte med ljus och kärlek. Healing sker redan via samtal och ögonkontakt, som sedan övergår till fysisk healing. Energi överförs via händer till olika delar av kroppen, till musklerna och kroppens alla inre organ. Hormoner stimuleras och många mentala och fysiska blockeringar frigörs och ger en behaglig känsla av välbefinnande som kan kännas i flera dagar efteråt.

"Min sponta tanke när jag blev tipsad om healing var; vad är det för strunt men jag ändrade snabbt min inställning efter min första healingsession med Jila Kazemi. Healingen har hjälpt mig ur mina mörkaste tankar till att må väldigt bra. Mitt tankesätt och min inställning är ut ett perspektiv jag inte hade kunnat föreställa mig." / Maria

Pris: 380:- för 45 min.


Klippning - Lenita Rydberg

Den stora nyheten denna gång är att vi har en frisör med oss i gänget som erbjuder klippning. Passa på att förnya dig med en ny frisyr eller piffa till din gamla. Tvätta håret för du göra själv så sköter Lenita resten. 

Pris: 280:-


Kopping inkl. lätt ryggmassage - Annikka Rosman

Koppning  eller koppningsmassage är en mycket effektiv behandling som har sitt ursprung inom traditionell kinesisk medicin. Det är en djupgående muskel- och bindvävsbehandling som främjar cirkulation av blod, lymfa och vävnadsvätskor med hjälp av ett vakuum på huden som skapas av sugkoppar. Koppen dras längs ryggen och mjukar upp bindväven och lättar på spänningar.

Koppning är bra för alla som kan ta en vanlig massage, med skillnad från dem som går på blodförtunnande medel, har hjärt- eller kärlproblem eller är gravida, eftersom behandlingen jobbar så på djupet.

Pris: 250:- för 30 min
_________________________________
Djupvågsbehandling - Annikka Rosman

En skön, effektiv och avlappnande behanding som ökar rörlighet och avlappning.

Läs mer på atlasbalans.com 

Pris: 150:- för 15 min


Massage  - Lenita Rydberg

Njut av en skön massage som hjälper dig att släppa muskelspänningar och komma ner i varv. Du kan välja mellan 45-min helkroppsmassage eller 20-min rygg och nacke.

Pris: 200:- för 20 min.  360:- för 45 min.


Medial session - Anna Rösth

I sessionen får du svar på frågor om ditt liv och dina möjligheter. Lena berättar det du behöver veta för att välja rätt väg i livet. Är du nyfiken på ditt framtida liv? Sitt ner en stund så får du information som hjälper dig på vägen.

Pris: 200:- för 15 min.


Behandlare

Aroma / Massage / Frisör
Lenita Rydberg
0709-647272

Healing
Jila Kazemi
jilak56@gmail.com

Medium
Anna Rösth
www.arosthab.se

EFT - tapping
Tina Lee Möller
www.tinaleecenter.se

Kopping / Djupvåg
Annikka Rosman
www.spangafriskvard.se

Praktisk information

Datum: 27 - 28 juni med möjlighet att komma redan på fredag kväll.

Plats: Liljero Retreat, Tärnsjö (ca 1,5 tim nordväst om Stockholm)

Behandlingstider: Fredag 18.00 - 20.00. Lördag 10.00 - söndag 17.00

Pris för behandlingar: Mellan 250 kr - 400 kr

Måltider: 120:-/per lunch/middag

Boende: 500:-/natt inkl. frukost för boende på Liljero Retreat (25% moms tillkommer för företag)

Samåkning: Det finns en facebooksida där du kan söka samåkning till kursgården. Du får tillgång till den vid anmälan.

Arrangör: Tina Lee Center

Majoriteten av svenska befolkningen är friska och det hoppas vi att du som vill komma också är. Det finns gott om plats att sprida ut sig på och massor av handsprit och självklart kommer man inte om man misstänker att man är sjuk eller om någon i ens nära omgivning är sjuk.

arrow
Anmäl dig här!

Så här sa gästerna efter förra behandlingshelgen:

"Roligt och härligt att få möjligheten att prova på så vitt skilda behandlingsformer. Väntar redan på nästa behandlingshelg. Jag kan varmt rekommendera en helg på Liljero. En kravlös gemenskap med många intressanta samtal och kontemplation, att få bara vara med sig själv, bejaka sina egna önskemål av behandlingshelgens utbud. Bara vara! Jag känner mig lycklig och tacksam." / Heléne Nilsson

"Vill verkligen rekommender andra att komma hit och hämta energi. Rogivande för kropp och själ. Ja allt va helt fantastiskt! Massa härlig kärlek. Mycket bra upplagt med allt. Allt är toppen här." / Ann-Therese Kruhsberg

"Bra mix med de olika behandlingarna, även ”morgonyogan”. Alla behandlare har verkligen en gedigen kunskap, ett gediget intresse vilket ger en trygghet att släppa taget. Jättetrevligt med hembakat mitt på dagen. Perfekt upplägg. Detta hus, miljön inomhus ger ett lugn, jättefint inrett. Har verkligen fått ta hand om mig själv denna helt, känt så mycket öppenhet och värme här på Liljero retreat. Fantastiska deltagare, härliga samtal och egen tid." / Christina Bergkvist

"Känns som en veckas härligt avslappnande semester. Lugn, ro, eftertanke. Härligt upplägg. Miljön helt underbar. Så tacksam att jag tog mig tid och råd att åka hit och framför allt att jag tog med mig min fina vän så jag fick dela med mej av denna härliga upplevelse. Unerbart skönt att vara på Liljero. Tack!" /Birgitta Stadin

"Jättehärligt, som en mycket avslappnad och härlig helg – vänskapligt, lättsamt. Skönt att känna sig ”hemma”-borta. Jag tyckte det var avslappnande och givande. Upplever en enkelhet – naturlighet som jag gillar. Vänskapligt och balanserat. Tack vare detta okonstlade och genuina har jag från 1a stund känt mig go och skön.  Sammanfattar det som Äkta Närvaro i Balans – Naturen – Underbart. Tusen tack för en härlig upplevelse!" / Kicka

"Ett jättefint tillfälle för egen tid. Att åka ensam är ingen nackdel, utan skapar utrymme för att kunna lyssna på sin kropp och göra precis det man känner för när andan faller på. Vill du småprata med någon finns det tillfälle för det och vill du dra dig undan så gör man det. Underbart koncept! Allt har varit toppen och jättegott!" /Jessica

arrow
Anmäl dig här!

Om du inte kan vara med denna helg:
Skriv upp dig på intresselistan för att få uppdaterad information om kommande behandlingshelger!

Fyll i din intresseanmälan här!

Välkommen!