Yoga - inside out!

Detta retreat är för dig som önskar bjuda in mer medvetenhet och närvaro i ditt liv.

Vi integrerar kropp, tanke och känsla och intentionen är att du skall få tillgång till mer av dig och din potential. Här är du välkommen precis som du är, inbjuden att möta dig själv på mattan och kudden på ett nyfiket, lekfullt och inkännande sätt, fullt ut. Vi som leder retreatet har mångåriga erfarenheter av yoga, meditation och mindfulness samt kompetenser inom psykologi, ledarskap och hälsa.

I en underbar och stilla atmosfär på Liljero Retreat, kommer du att få undersöka yogans holistiska system för att fördjupa din kontakt med och förståelse för dig själv och ditt inre ledarskap. Du får utforska hur du kan expandera din inre värld och din medvetna närvaro och hur det kan komma till uttryck i mötet med din yttre värld. Det blir inspirerande och rofyllda dagar, god vegetarisk mat och tid för möten med dig själv, andra och naturen.

På Valborgsmässoafton inviger vi våren tillsammans med meditation och en enkel ceremoni i Liljero Retreats trolska rogivande skog.


Praktisk information

Ankomst: Tisdag 30 april kl 13:30

Avresa: Torsdag 2 maj efter yoga och frukost ca kl 10:00

Liljero Retreat ligger nordväst om Uppsala (adress: Högsbo 123). Det tar 1,5 timmar att köra från Stockholm och det går även lokaltrafik. Se mer om Liljero: www.liljeroretreat.se

Kursavgift: 2 400 kr

Plus kostnad för mat och boende i 2 nätter:

Liljero retreat (sovalkov): 1500 kr (950 kr vid avresa onsdag kväll)

Medtag:

  • Varma kläder för utomhus meditation på Valborgsmässoafton
  • Yogakläder
  • Tjock tröja eller skarf/filt kan vara skönt om du lätt blir kall
  • Tofflor
  • Egen yoga matta (kontakta oss om du önskar låna, begränsat antal)
  • Sängkläder och handduk (om du sover på Liljero. Kan hyras vid förbokning)

arrow

Anmälan: Mejla Maria Linghult för anmälan och frågor, mariaajalinghult@gmail.com

Kurslärare:

Maria Linghult

Maria önskar bidra till ökad medvetenhet och balans. Hon glädjs av att se sina medmänniskor växa och uppleva den inre kraft, tillit och stillhet som bor inom var och en av oss.

Maria är certifierad Ascensionmeditationslärare och har undervisat i 7 år i mer än 10 länder och utbildad yogainstruktör i formerna Ishta, Virya, Yin, Terapeutisk yoga. Hon har 25 års erfarenhet i gruppträningsbranshen och som Nike-ambassadör, är certificerad Kommunikolog, samt har 20 års arbetslivserfarenhet från strategisk och operationell verksamhetsutveckling i finansbranschen.

Idag håller hon retreats, föredrag, kurser och program för företagsledare och privatpersoner runt om i världen. Däremellan landar hon gärna hemma på sitt favoritställe, Liljero Retreat, som hon äger och driver tillsammans med en vän.

Karina

Karina mötte yogan för 25 år sedan och från dess är yogans integrerade system hennes förhållningssätt till livet. Hennes passion är att dela med sig av denna holistiska livsåskådning med den medvetna närvaron i fokus. Hon är certifierad inom klassisk hathayoga (RYT 200), yin-, gravid- och mediyoga med tillhörande kompetens inom basmedicin samt mindfulnessinstruktör. Bakom sig har hon en 20-årig karriär som filmproducent, en fil, kand i kommunikation, psykologi, ledarskap och hälsa samt en 4-årig psykologi- och terapiutbildning inom psykosyntes och tar idag emot klienter, håller kurser, workshops och retreats för såväl individer som grupper och företag.

Karina: karina.ardelius@gmail.com

--

--