Retreat

Återhämta hela dig

4 - 6 november 2022

Ett lugnt retreat som är unikt utformat för att ge dig skön och effektiv återhämtning, läkande energier, Sound Healing, livsglädje och konkreta verktyg för att hantera och förebygga stress.
På en plats där tiden saktar ner och själen får blomma! 

Om retreatet

Längtar du efter att få komma bort ett tag, stänga av vardagen och ladda batterierna? Eller har det gått så långt att din ork är slut, livsgnistan borttappad, du är utmattad eller låg på annat sätt?

Då är detta sköna retreat för dig och ett tillfälle att få eget space och bara vara. Här får du det du behöver.

Egentid, vila, Sound Healing Journeys, hemlagad hälso-mat och små lätta utbildningar där du får lära dig enkla och effektiva tekniker som hjälper dig med stressrelease och återhämtning. Det finns även möjlighet att boka privata coachingsessioner och massage.

Ge dig själv välbehövlig egentid!

Här får du må som du gör. Du behöver inte prestera, leverera eller vara duktig på någonting. Du får bara vara du bland andra, på ett okomplicerat sätt, själv i gemenskap.

Retreatet handlar om att:

· Ta hand om dig själv och må bättre.

· Känslomässig stressrelease.

· Återhämtning av nervsystemet.

· Släppa taget om inre stress och fysiska spänningar.

· Kunskap om hur du själv kan påverka ditt liv och din hälsa.

· Få verktyg och tekniker för att må bättre.

Sound Healing Journey

Under en Sound Journey slappnar du av liggandes med slutna ögon, blir översköljd av vibrationer och behöver inte prestera någonting alls. Du kan bara vara dig själv när Jack guidar dig i en 2-timmars inre resa som genom hypnotiska toner, helande vibrationer och vackra melodier leder dig till ett djupt avslappnat och meditativt tillstånd.

"Tack Jack! Det var riktigt skönt att ta in alla olika ljud i soundhealingen och känna kroppen reagera till vibrationer! Jag blev jättelugn på en djup nivå och fysisk värk i kroppen försvann."

Följ med!

Bjud med din själv och din själ på detta sköna retreat.

Datum och tid:
✿ 4 november kl. 17.00 - 6 november kl. 16.00.
Skriv upp dig på intresselistan för info om framtida retreat om du inte kan vara med denna gång.

Plats:
Liljero Retreat i Tärnsjö (1,5 tim nordväst om Stockholm, 45 min från Uppsala).
En facebookgrupp för samåkning finns.

Boende:
En trappa upp på läktaren i det kapellet finns sängplatser i ombonade rum med väggar av tygdraperier. Att bo och sova i grupp är något går tillbaka till urminnes tider men har tappats bort i det moderna samhället där vi separeras och får sova själva från väldigt tidig ålder. Liljeros rymliga sovsal inbjuder till den viktiga känslan av samhörighet, trygghet och gemenskap.

Om man vill ha enskilt boende går det att hyra i byn till en merkostnad.

Pris (inkl. boende och måltider):
4.450:- ord pris.
3.750:-/pp vid bokning för minst 2 pers.

Mat:
Mat som lagats med massor av kärlek serveras. Om du behöver specialkost kan du ta med eget att komplettera med.

Coachingsession 50 min: 590:- (ord. pris 1.100:-).
Asiatisk YogaMassage 30 min: 450:-.

Vi städar gemensamt innan avfärd.

Kontakta Tina för frågor. 070-2010109, tina@tinaleecenter.se

Schema

Alla aktiviteter är frivilliga.

Fredag
17.00 Introduktion, presentation och välkomstövningar

18.00 Middag

19.00 – 21.00 Sound Healing Journey

Lördag

8.30 Morgonrörelse och meditation

9.10 Frukost

10.30 Närvaroövning

11.30 Workshop - Stresshantering

13.00 Lunch

13.45 Egentid

17.00 Workshop – Verktyg för tankar

20.00 – 20.30 Skön kvällsövning

Söndag

8.30 Morgonrörelse och meditation

9.10 Frukost

10.30 Sound Healing Journey

11.30 Egentid

12.30 Lunch

14.00 Närvaroövning

14.50 Workshop - Lycka och mening

16.00 Avslutning

arrow

Bokningsvillkor

Missa inte nästa retreat!
Skriv upp dig nedan så får du uppdaterad information om nästa tillfälle.

En fantastiskt skön och avslappnande helg som öppnade ögonen för ännu mer självhjälp. Övningar i trygg atmosfär varvat med lagom långa teoripass. Rekommenderas!

Lotta

Återhämtning – Tystnad – Energi – Läkning – Själsro. Så får jag nog beskriva retreatet på Liljero. God mat, fina möten med människor jag aldrig annars skulle träffat, pratat om viktiga saker, om upplevelser, om läkning och reparation. Tiden gick långsamt. Hann tänka klart tankar. Sovit i ett kapell för första gången (men inte den sista). Upplevt en Sound Healing Journey som jag inte kan beskriva med ord. Den behöver helt enkelt upplevas för den är så unikt upplevd av varje person. Jag rekommenderar dig varmt att åka hit, att om du behöver landa, ladda, släppa, öppna, stänga ... eller vad du än behöver.

Anna

Från första stund kände jag mig sedd, "älskad" och respekterad i en vacker miljö. Att bli så fint omhändertagen i ett lugnt tempo som ändock fylldes av skratt och värme. Öppet med nya insikter och närhet till människor jag inte kände sedan tidigare. Vi var verkligen mitt i livet!

Eva

Liljero Retreat andas lugn och harmoni. Att bara komma in i huset skapade lugn. Tina och Jack har lett oss genom användbara verktyg som enkelt kan plockas fram i vardagen. Hela retreatet andas trygghet och kärlek vilket låter en vara sig själv utan krav och fasader. Rekommenderas om du vill ladda, landa och /eller bara vara.

Catrin

Jack har en enorm gåva och förmåga att se, lyssna, känna in och ställa frågor på ett så varsamt kärnfullt sätt att jag alltid känt mig trygg genom hela processen. Det händer så enormt mycket på bara en session. Från att vara i trauma och mörker hjälpte Jack mig genom det till att kunna leva mitt liv i ljuset med glädje lust och nyfikenhet! Jag är så tacksam!

Martina

Jag har varit med på flera av Tinas olika retreat och workshops. Jag satt känslomässigt fast i flera år med sorg och jobbiga händelser i bagaget och sökte hjälp av Tina för att kunna släppa taget. Hon har varit en sann vägledare och visat mig att förändring är möjlig.  EFT-tappingen som hon lärde mig har hjälpt mig att må bra igen och känna mig fri. Så värdefullt! Jag kommer alltid att vara tacksam!

Sofia

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat - en besjälad plats där omtanke och hjärta lagts i varje detalj. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en skön stund på Liljero! 

" Liljero, en plats där jag känner ett lugn, en trygghet i en otroligt vacker miljö. Mini-retreatet med Sound Healing Journey var en fantastisk upplevelse! Tänk vad olika ljud och ljudvågor från olika instrument kan göra med kroppens välmående! Fina, värdefulla samtal och väldigt god mat. Ett dygn av själslig lyx. Tack!" / Christina

arrow

Bokningsvillkor

Kan du inte följa med denna gång?
Skriv upp dig nedan för information om kommande retreat!

Vi ser fram emot att få träffa dig!

Välkommen till en speciell helg på Liljero!

Retreatledare

Om Jack Lidback   www.jlcoaching.se

Jack Lidback är Certifierad Hypnosterapeut, NLP Practitioner, Havening Practitioner, ICF Associate Certified Coach, Sound Healer och en människa med ett stort hjärta, mycket kärlek och ett genuint intresse för andra människors utveckling och välmående.

Han brinner i sitt yrke för att bidra till förändring, inre läkning, personlig utveckling och mer lycka i livet genom effektiva, enkla och beprövade metoder. Efter en session med Jack ser du världen ur ett nytt ljus med nyfunnen energi, glädje och hopp.

Jack får energi, mening, glädje och uttrycker sin själ genom musik, och spelar många instrument, sjunger och erbjuder Sound Healing Journeys i privatsessioner, grupper och till företag. För Jack är ingenting omöjligt. Det utforskar han med ett leende 🙂

 

Om Tina Lee Möller    www.tinaleecenter.se
Tina arbetar som coach/ terapeut/workshopledare och har hjälpt människor att må bättre med bl.a. EFT-tapping sedan 2011. Hon sitter med i EFT Förbundets styrelse och håller kurser och coachutbildning i metoden.  Tina är certifierad Heart IQ coach, har lett workshops och retreat som Mer än ett Retreat, Smink & Soul, Heja Mig, Total Självkänsla, Släpp Bagaget och hon utbildar även i Asiatisk YogaMassage.

Med ett nyfiket sinne guidar hon genom att lyssna till kroppen och känslornas behov - vad de vill förmedla, och assisterar kroppens energier att komma i balans.