Behandlingshelg

19 - 20 oktober

Din sköna helg

Kom och bli omhändertagen denna helg. Nu är det din tur att få göra det du mår bra av.

En helg fylld av sköna behandlingar, god mat och härliga möten i en unik miljö med gudomlig energi. Bara att kliva in i det vackra kapellet är en upplevelse i sig. Här kan du koppla av i både kropp och själ.


Vad händer denna helg?

Du kan boka lunch och bara komma över dagen om du vill. Eller så kan du boka behandlingar och unna dig en riktigt skön helg med övernattning. På lördagkvällen hålls en integreringssession för de som sover över och någon form av morgonuppvärmning på söndagmorgonen.

Det kommer att finnas olika typer av behandlingar som du kan boka under helgen. Vi har valt lite ovanligare behandlingsformer just för att det är så spännande att prova nytt, uppleva nya sensationer och hitta nya vägar till avslappning, bättre hälsa och välmående.

Detta kan du boka:
- Behandlingar (mellan 20 - 45 min)
- Lunch 120:- (erbjuds lördag och söndag)
- Middag 120:- (erbjuds fredag och lördag)
- Övernattning 500:- /natt inkl. frukost (fredag och lördag)
(Om du vill ha eget rum kan du boka boende på Gysinge herrgård 15 min körväg från Liljero Retreat).

Fredagen: Välkommen redan på fredagen (med ankomst mellan 18.00 - 22.00) om du vill landa lite innan helgen och/eller ta behandling på lördag förmiddag. Ev kan behandlingar bokas redan på fredagkväll.

Kursgården

Vi spenderar helgen i ett vackert gammalt kapell från 1889, numera en kursgård med namnet Liljero Retreat. Den lugna, säregna energin i byggnaden hjälper oss i processen att komma i kontakt med våra hjärtan och vår sanning. Kapellet bidrar till den oförglömliga upplevelse som vi vill ge dig dessa dagar. Välkommen till en transformerande helg på Liljero!

Behandlingsformer

Asiatisk YogaMassage - Tina Lee Möller

Asiatisk Yogamassage är en djupgående och kreativ behandlingsform som både kan ges på ett mjukt och meditativt sätt eller mer dynamiskt och kraftfullt.

Stretcher varvas med muskelbearbetning för att balansera kroppen och dess energiflöde på ett skönt och effektivt sätt. Det är en mångfasetterad massageform som kan anpassas efter mottagarens speciella behov.

Denna massageform är speciellt bra för sig som är stel och har spända muskler.

Pris: 300:- för 30 min.   Läs mer här!


Bioresonans/Frekvensmedicin - Gertrud Andersson

Med Bioresonans går det att mäta och behandla obalanser i kroppen. Vid obalans i de naturliga frekvensernas svängningstal kan man säga att vi rent konkret är ur balans och sjukdom kan uppstå.

Vi kan mäta tillståndet i olika organ mineraler, vitaminer, glutenintollerans, allergier, borelia, elsmog, bakterier, parasiter, virus mm eller utgå från vad du har för specifika frågor. Terapiformen baserar sig på mätning av Sinusvågor, som allt levande består av.

Pris: 400:- för 45 min.   Läs mer här!


Craniosacral  Biodynamics- Karin Skoglund

Craniosacral terapi – den ”mjuka delen” av osteopati

"Med varsam beröring arbetar jag med rytmen i centrala nervsystemet för att stödja kroppens egna läkningsprocesser, lösa upp spänningar och blockeringar efter tidigare sjukdomstillstånd, skador, stress eller trauma, och återställa normal hälsa. En djupgående behandling med stillheten i fokus"

Karin Skoglund, BCST, är utbildad 1989-92 av osteopat Bengt Elmström, Stockholm, och 2010-2012 av osteopat Franklyn Sills, England, och har internationellt ackrediterat certifikat i Biodynamic Craniosacral therapy från Karuna Institute i England sedan 2012.

Pris: 300:- för 30 min. 400:- för 45 min.


Energimassage - Carina Poulsen

ENERGIMASSAGE är en form av japansk akupunkturmassage för att balansera kroppens energier. Massören arbetar igenom rygg, axlar, nacke, huvud, armar och händer med tryckningar och töjningar längs punkter och meridianer. För de som önskar gör jag även ett ”lyft” då jag rullar upp ryggraden kota för kota och eventuella låsningar släpper.

Energimassagen sätter fart på kroppens energiflöden. Blodcirkulationen stimuleras, genomblödning i musklerna ökar och lymfsystemet aktiveras. Massagen ger en stund av effektiv avkoppling, lindrar stress och lösgör spänningar. Den hjälper till att frigöra ”må-bra” hormonet oxytocin i kroppen. Regelbunden behandling förbättrar din fysiska och psykiska hälsa.

Pris: 300:- för 25-30 min. 


Emotional Freedom Technique (EFT Tapping) - Tina Lee Möller

Prova denna effektiva metod för att sänka din stressnivå och bli mer avslappnad i kropp och psyke. EFT kan beskrivas som en kombination av österländsk akupressur och västerländsk psykologi.

Du fokuserar på det som stressar dig/ känns jobbigt samtidigs som specifika akupunkturpunkter stimuleras genom knackning med fingertopparna. Lugnande signaler skickas till hjärnans stresscenter som förändrar din stressblid till lugn och trygg. Resultatet blir oftast att du i fortsättningen känner dig lugnare i samma situation som tidigare stressade dig.

Pris: 200:- för 20 min.   Läs mer här!


Ljudmassage - Karin Skoglund

På Liljero retreat erbjuder Karin Skoglund även välgörande, avslappnande ljudmassage med klangcittra. 

En djupgående behandlingsform som arbetar med musikens läkande kraft.

Pris: 200:- för 20 min.


Praktisk information

Datum: 19 - 20 oktober med möjlighet att komma redan på fredag kväll.

Plats: Liljero Retreat, Tärnsjö (ca 1,5 tim nordväst om Stockholm)

Behandlingstider: Fredag 18.00 - 20.00. Lördag 10.00 - söndag 17.00

Pris för behandlingar: Mellan 250 kr - 400 kr

Måltider: 120:-/per lunch/middag

Boende: 500:-/natt inkl. frukost för boende på Liljero Retreat (25% moms tillkommer för företag)

Alternativt boende finns t.ex. på Gysinge herrgård.

Samåkning: Det finns en facebooksida där du kan söka samåkning till kursgården. Du får tillgång till den vid anmälan.

arrow
Anmäl dig här!

Bioresonans/Frekvensmedicin
Gertrud Andersson
www.a-praktiken.se

Craniosacral Biodynamics / Ljudmassage
Karin Skoglund
karinskoglund64@icloud.com

Energimassage
Carina Poulsen
carina.poulsen@sandviken.se

Asiatisk YogaMassage / EFT
Tina Lee Möller
www.asiatiskyogamassage.se
www.tinaleecenter.se

Skriv upp dig på intresselistan för att få uppdaterad information om kommande behandlingshelger!

Fyll i din intresseanmälan här!

Välkommen!